tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Συγκέντρωση βιομάζας στο Ταγαροχώρι από τον Δήμο Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας συγκεντρώνει μεγάλες ποσότητες βιομάζας σε ένα οικόπεδο στο Ταγαροχώρι, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Το ζήτημα έφερε στο φως ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με τη νομιμότητα αυτής της πρακτικής.

Απαντώντας στις ανησυχίες του κ. Θεοδωρίδη, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι όλη η βιομάζα από τους χώρους και τα οικόπεδα του δήμου που καθαρίζονται, εναποτίθεται στο συγκεκριμένο οικόπεδο στο Ταγαροχώρι. Η ποσότητα της βιομάζας είναι μεγάλη, και ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι αυτό αποτελεί κοινή πρακτική σε όλους τους δήμους.

Για να διευκολύνει τις ανάγκες αυτής της εργασίας, το Υπουργείο έχει απαλλάξει τους δήμους από την υποχρέωση λήψης περιβαλλοντικής αδειοδότησης για τους συγκεκριμένους χώρους εναπόθεσης βιομάζας, είπε ο αντιδήμαρχος και έδειξε έγγραφα για να τεκμηριώσει την τοποθέτησή του. Ο κ. Παπαδόπουλος εξήγησε ότι αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί η αποδοτική διαχείριση της βιομάζας και να αποφευχθούν καθυστερήσεις.

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι στον συγκεκριμένο χώρο, υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες και οι σωροί είναι διαχωρισμένοι μεταξύ τους.

Ωστόσο, η συνεδρίαση δεν έμεινε χωρίς εντάσεις. Ο κ. Παπαδόπουλος κατήγγειλε ένα περιστατικό παρεμπόδισης της εργασίας των εργαζομένων του δήμου, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι και ένας δημότης, έκλεισε τον δρόμο σε ένα όχημα του δήμου. Κατά τη στιγμή της παρεμπόδισης, μόνο ένας σύμβουλος ήταν εντός του αυτοκινήτου, ενώ οι άλλοι δύο είχαν κατέβει από το όχημα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69