BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Βοργιαζίδης: Αγωνία των δήμων για το τέλος ταφής και την αύξηση ενεργειακού κόστους

Στην Αθήνα, στο Υπουργείο Εσωτερικών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη, και του Υπουργού Εσωτερικών, Θόδωρος Λιβάνιος. Η συνάντηση επικεντρώθηκε στα κρίσιμα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι, όπως το τέλος ταφής και οι αυξήσεις του ενεργειακού κόστους.

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν τα οικονομικά των δήμων, με ιδιαίτερη έμφαση στο τέλος ταφής. Ο Δήμαρχος Βέροιας εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το αυξημένο κόστος του τέλους ταφής, το οποίο για τον δήμο Βέροιας πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο κ. Βοργιαζίδης ζήτησε από τον Υπουργό να ληφθούν μέτρα για την κατάργηση του τέλους ταφής και την επιστροφή των χρημάτων που παρακρατούνται.

Ένα ακόμη σημαντικό θέμα που συζητήθηκε ήταν οι αυξήσεις στο ενεργειακό κόστος, ειδικά μετά τις πρόσφατες αυξήσεις στο ρεύμα τον Ιούλιο. Ο Δήμαρχος Βέροιας εξέφρασε την αβεβαιότητα και την ανησυχία των δήμων σχετικά με τις επιβαρύνσεις που προκύπτουν από τις αυξήσεις αυτές. Όπως ανέφερε, κανείς δεν γνωρίζει πού θα φτάσουν οι επιβαρύνσεις, γεγονός που δυσχεραίνει τον προγραμματισμό και τη διαχείριση των οικονομικών των δήμων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, άκουσε προσεκτικά τις ανησυχίες και τα αιτήματα του Δημάρχου Βέροιας. Αν και δεν δόθηκαν άμεσες λύσεις, ο κ. Λιβάνιος δεσμεύτηκε να εξετάσει τα θέματα που τέθηκαν.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69