BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Αλλαγή φωτιστικών σωμάτων στον δημοτικό φωτισμό της Βέροιας

Στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης απάντησε σε ερωτήσεις της μειοψηφίας σχετικά με την κατάσταση του δημοτικού φωτισμού στην πόλη. Το θέμα του κακού φωτισμού σε συγκεκριμένα σημεία της Βέροιας είχε προκαλέσει ανησυχία και κριτική από την αντιπολίτευση, αναγκάζοντας τη διοίκηση να δώσει απαντήσεις και λύσεις.

Ο κ. Βοργιαζίδης επιβεβαίωσε ότι έχει γίνει πλήρης καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης των φωτιστικών σωμάτων της πόλης. Ο δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα ότι το θέμα της αλλαγής φωτιστικών σωμάτων θα συζητηθεί σε μελλοντική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σκοπός της συζήτησης είναι να βρεθεί η βέλτιστη λύση για την αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί καλύτερη φωτιστική κάλυψη και βελτίωση της ορατότητας σε όλες τις περιοχές της πόλης.

"Θα επιλέξουμε την καλύτερη λύση" τόνισε ο δήμαρχος, επισημαίνοντας τη δέσμευση της διοίκησης να προχωρήσει σε αναγκαίες παρεμβάσεις.

Η απόφαση για την αλλαγή των φωτιστικών σωμάτων αναμένεται να προχωρήσει ώστε να επιτευχθεί η πιο αποτελεσματική και οικονομικά βιώσιμη λύση.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69