tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τσακαλώτος στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Βέροια: "Οι 21 δεσμεύσεις μας δείχνουν που θέλουμε να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ" (φωτοερπορτάζ)

Κριτική στην κυβέρνηση αλλά και πολιτικές που θέλει να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν επιστρέψει ως κυβέρνηση περιελάμβανε η ομιλία του πρώην Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Βέροια και φυσικά επανέλαβε όσα είπε στην συνέντευξη τύπου νωρίτερα, για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ακρίβεια.

Ο κ. Τσακαλώτος είπε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν ενίσχυσε το σύστημα υγείας στην κρίση και γενικά δεν αντιμετωπίζει τις κρίσεις στην ρίζα του αλλά ως φαινόμενα που έρχονται και θα φύγουν. Επίσης είπε ότι η σημερινή κυβέρνηση ενισχύει την ύπαρξη ανιστοτήτων στην χώρα και η νεοφιλελεύθερη πολιτική της φέρνει χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και χαμηλά εισοδόματα για τους πολίτες. "Θα μας φτάσει σε εποχή προ κρίσης που δεν ήταν καλή εποχή. Η κυβέρνηση δημιουργεί μια ευάλωτη οικονομία" είπε ο κ. Τσακαλώτος.

Μιλωντας για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι στόχος του είναι η στήριξη των μισθών των πολιτών, θα επενδύσει στους τομείς υγείας και παιδείας και θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό παραγωγικό μοντέλο. Επίσης ο κ. Τσακαλώτος αναφέρθηκε στις 21 δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ που θα συζητηθούν στο συνέδριο μέσα στις οποίες είναι η κατάργηση των νόμων Χατζηδάκη για τα εργασιακά, Κεραμέως για την Παιδεία. "Αυτές οι δεσμεύσεις δείχνουν που θέλει να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ" είπε ο κ. Τσακαλώτος τονίζοντας.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Βέροια με ομιλητή τον κ. Τσακαλώτο:

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69