tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης προς Τσακαλώτο: "Πρέπει να είμαστε υπηρέτες και εκφραστές ενός λαϊκού κινήματος που μπορεί να γίνει πλειοψηφία"

Στην ανάγκη διαμόρφωσης μιας πρότασης που θα δίνει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του κόσμου, με πολιτικές στοχευμένες στους διαφωνούντες με αυτές της Δεξιάς, εστίασε κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Ελιά την Κυριακή ο Αντώνης Μαρκούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία.

«Πρέπει να δούμε τι θέλει η κοινωνία, τι σκέφτεται η νεολαία. Να κεφαλαιοποιήσουμε τις ιδέες και προτάσεις τους στη διαμόρφωση μιας εναλλακτικής πρότασης, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα και ένα παλλαϊκό κίνημα, που θα μας οδηγήσει στη νίκη στις εκλογές. Δεν θα πρέπει να είμαστε υπερασπιστές μιας ηττοπαθούς πολιτικής αντιμετώπισης της Δεξιάς, αλλά υπηρέτες και εκφραστές ενός λαϊκού κινήματος που μπορεί να γίνει πλειοψηφία» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και πρώην Υπουργού Οικονομικών για την επιλογή συμβούλων του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μαρκούλης υποστήριξε ότι από ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του κόμματος και της κυβέρνησης η όποια διαφωνία έπρεπε να είχε εκφραστεί σε κυβερνητικό χρόνο.

Νωρίτερα, στον χώρο του Δημαρχείου ο κ. Μαρκούλης έδωσε το στίγμα της οικονομικής πορείας της Ημαθίας στον χρόνο, που από 5ος εξαγωγικός νομός τη δεκαετία του ’80, είναι σήμερα στην κορυφή των φθινουσών περιοχών, με πολλά προβλήματα ανεργίας, έντονη δυσφορία στον αγροτικό χώρο και στη μεταποίηση, ελλείψεις στην ενέργεια κ.α. Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να εκλαϊκεύσει το πρόγραμμά του μέσω της Αυτοδιοίκησης, ως βραχίονα της κεντρικής διοίκησης.

«Είμαστε διατεθειμένοι να βάλουμε πλάτη, πρέπει να μας στηρίξετε κι εσείς, να υπάρχει αμφίδρομη συνεργασία και επαφή με τα στελέχη, κάτι που όμως σήμερα δεν υπάρχει και ο Τζιτζικώστας αλωνίζει. Όσο πιο γρήγορα επανέλθουμε τόσο πιο γρήγορα θα λυτρωθεί ο ελληνικός λαός» είπε κλείνοντας.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69