tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Συνδημότες": Ο λόγος της αποχής από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Εξηγώντας τον λόγο αποχής από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, η παράταξη "Συνδημότες" ανακοίνωσε τα εξής:

"Ζητήσαμε προ ημερών έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα την "κατάρα" των ημερών και την θέση της Δημοτικής Αρχής. Αγνοήθηκε το αίτημα  προκλητικά, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Επανήλθαμε με το ίδιο αίτημα, εμπλουτισμένο με μια πρώτη δέσμη προτάσεων προς εξέταση. Αγνοήθηκε και πάλι το αίτημα. Ούτε και αυτό συνιστά μείζον θέμα. Όμως, ορίζεται για σήμερα από την Διοίκηση δημοτικό συμβούλιο και δεν υπάρχει καν στα θέματα ημερήσιας διάταξης  το θέμα της πανδημίας και η ενδεχόμενη συνδρομή του Δήμου μας προς την πληττόμενη κοινωνία. Αυτό είναι πρόβλημα. 

Αν σήμερα ο Δήμος μας και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν νιώθει την ανάγκη να συζητήσει τρόπους συνδρομής στην προσπάθεια της πολιτείας να αντιμετωπίσει  την επικίνδυνη αυτή  κατάσταση, τότε  είναι προφανές ότι έχει χάσει την επαφή  με την πραγματικότητα, αδιαφορεί για τις ανάγκες της κοινωνίας και κυρίως αγνοεί τον ρόλο ύπαρξής μας.

Ενδεχόμενη συμμετοχή μας σήμερα  θα αποτελούσε προσβολή στους συνδημότες μας που δεινοπαθούν πολλαπλώς. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απέχουμε και θα απέχουμε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69