tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θεοδωρίδης: "Πρέπει να ζήσεις την μάχη με τον κορονοϊό για να καταλάβεις"

Στην προσωπική του περιπέτεια, αναφορικά με την πρόσφατη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, αναφέρθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Είπε ότι τόσο αυτός όσο και η συζυγός του μολύνθηκαν από τον κορονοϊό.

"Κάναμε το σπίτι μας μικρό νοσοκομείο. Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Να μην το ζήσει κανείς" σχολίασε ο κ. Θεοδωρίδης.

Σε ανάρτησή του στο fb εξηγεί περισσότερα για την περιπέτειά του:

"Στο διαδυκτιακό συμβούλιο σήμερα 7 Δεκεμβρίου 2020 τοποθετήθηκα στα προ ημερήσιας θέματα για την προσωπική μου περιπέτεια, καθώς και της συζύγου μου και τόνισα για την σοβαρότητα του θέματος του κορονοϊού. 

Σε λίγες μέρες θα αποτυπώσω τον όλο κύκλο της ασθένειας, από τη στιγμή επαφής με προσφιλές άτομο που διαγνώστηκε με θετικό τεστ κορονοϊού. Ασυμπτωματικός τις πρώτες μέρες. Λίγος ξερός βήχας με καταροή στην τρίτη με τέταρτη μέρα. Έβδομη μέχρι δέκατη αίσθημα πυρετού που εμφανίστηκε μετά από 45 χρόνια. Μια φορά το 24ωρο απογευματινές προς βράδυ πυρετός, 37.8 βαθμούς Κελσίου. Την δέκατη μέρα από την έναρξη καραντίνας και για μια φορά ο πυρετός ξεφεύγει 38.5.

Δεν χρειάστηκε να πάρω καθόλου αντιπυρετικά, δεν ένοιωθα την ανάγκη, αλλά ακολουθώντας την ιατρική συμβουλή φίλου μου γιατρού ακολούθησα τα ιατρικά πρωτόκολλα δηλαδή αντιβίωση για έξι μέρες, κορτιζόνη για έξη μέρες και κάποιου αντιβηχικού να καλμάρει τον ξερόβηχα.

Όλα αυτά προληπτικά αφού στην όγδοη μέρα από την καραντίνα το δεύτερο μοριακό τεστ βγήκε θετικό. Το πρώτο της ίδιας μέρας αμφίβολο. Φυσικά φούλαρα τον οργανισμό με βιταμίνη C και βιταμίνη D 3 προληπτικά. Μετά την ενδέκατη ημέρα και καθημερινά η βελτίωση ήταν σταθερή. Σήμερα μετά από 27 μέρες κάπου κάπου λίγο ξερόβηχα, ιδρώτα στην κούραση και οι δυνάμεις δεν επανήλθαν πλήρως.

Ακόμη και στην ομιλία αν είναι έντονη και για πολύ ώρα η κόπωση και η δυσανεξία φανερή. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά συγκρίνοντας από την κατάσταση του προσφιλή μου προσώπου που νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο με όλους τους κινδύνους της ενδονοσοκομειακής λοίμωξης. Θα επανέλθω μόλις η περιπέτεια της υγείας της γυναίκας μου τελειώσει με περισσότερες λεπτομέρειες..."

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69