tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πυρά Βοργιαζίδη σε Παυλίδη για προτάσεις ανακούφισης από μέτρα κορονοϊού και γάμο

Πυρά στον Παύλο Παυλίδη για το θέμα των επιπτώσεων του κορονοϊού εξαπέλυσε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Την πρόταση για ειδικό δημοτικό συμβούλιο την χαρακτήρισε "πυροτέχνημα" ενώ για τις προτάσεις που κατέθεσαν οι "Συνδημότες" ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι άλλες ψηφίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο, άλλες δεν μπορούν εφαρμοστούν γιατί ο δήμος δεν μπορεί να πληρώσει τα πάντα ενώ κάποια άλλα εξετάζονται.

Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ακόμη ότι ο κ. Παυλίδης με την πρόταση που κατέθεσε προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα της κουβέντας, με αφορμή τα σχόλια που ακούγονται για τον γάμο του γιού του. Ο δήμαρχος πρόσθεσε ακόμη ότι ο κ. Παυλίδης χαρακτήριζε επιπόλαια και επικίνδυνη την δημοτική αρχή για μια εκδήλωση σε ανοιχτό χώρο με χρήση μάσκας κι έλεγε η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου αναφορικά με την διασπορά του κορονοϊού. "Πόσα συγνώμη πρέπει να ζητήσει ο κ. Παυλίδης για την εκδήλωση που έκανε σε κλειστό χώρο και χωρίς μάσκα; Είναι αστεία αυτό που λέγεται ότι είναι χτύπημα κάτω από την μέση η αναφορά στην εκδήλωση Παυλίδη".

"Προσπαθεί να καλύψει τις αδυναμίες του ο δήμος στο θέμα του κορονοϊού" σχολίασε ο κ. Παυλίδης.

Για το θέμα του γάμου, σημείωσε ο κ. Παυλίδης ότι έγινε σε μια εποχή που ίσχυαν άλλα μέτρα και ότι δεν ανταποκρίνονται τα νούμερα καλεσμένων που ακούγονται ενώ υπήρξε παρέμβαση του ΕΟΔΥ. 

Ο κ. Παυλίδης είπε ότι η παράταξη "Συνδημότες" θα απέχουν από την συνεδρίαση ως διαμαρτυρία για το ότι δεν δέχθηκε η Δημοτική Αρχή να βάλει θέμα προς συζήτηση τις επιπτώσεις της πανδημίας.

"Τι κάνει ο δήμαρχος; Τον αστυνόμο; Ασχολείται με το τι κάνει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος;" ρώτησε ο Αντώνης Μαρκούλης. Ο κ. Μαρκούλης συμφώνησε με τον κ. Παυλίδη ότι το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να εξετάσει για το πως θα στηριχθούν οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από τα μέτρα του κορονοϊού.

"Έχει πλάνο για την στήριξη των επιχειρήσεων;" ρώτησε ο Δημήτρης Τσανακτσίδης.

"Ο δήμος μπορεί να παρέμβει σε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης, οι δυνατότητες του δήμου είναι συγκεκριμένες. Στον βαθμό που μπορεί ο δήμος να βοηθήσει, θα το κάνει" απάντησε ο δήμαρχος.

Κριτική στην δημοτική αρχή για το ότι δεν έκανε ειδική συνεδρίαση για την πανδημία άσκησε και η Λαϊκή Συσπείρωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69