tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Μέχρι 14 Αυγούστου οι ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών

Απο τον δήμο Βέροιας ανακοινώθηκε οτι έως την 14η Αυγούστου 2014 θα έχουν τη δυνατότητα οι δημότες να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο, ώστε να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους με ευνοϊκούς όρους:
α) είτε με εφάπαξ καταβολή και απαλλαγή του 100% των προστίμων και των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής αυτών,
β) είτε με δόσεις, ανάλογα με το ύψος της οφειλής και τη μερική απαλλαγή των προστίμων και των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Βέροιας κατανοώντας την αντικειμενική αδυναμία ενός μεγάλου αριθμού πολιτών να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και αξιοποιώντας τη ρύθμιση του Ν.4257/2014, παρέχει την ευχέρεια αυτή στους οφειλέτες του, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις. Στη ρύθμιση αυτή υπάγονται όλες οι οφειλές (πρόστιμα, τέλη, φόροι, μισθώματα) που έχουν βεβαιωθεί και καταστεί ληξιπρόθεσμες έως τις 14-4-2014.
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο νόμο για τα πολεοδομικά πρόστιμα ή για οφειλές με ευνοϊκότερους όρους αποπληρωμής, τα οποία κατ αρχήν εξαιρεί, εκτός αν εξοφληθούν εφάπαξ οπότε απαλλάσσονται 100% του συνόλου των προσαυξήσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να προσέρχονται στην Οικονομική Υπηρεσία, Τμήμα Ταμειακής Υπηρεσίας (κεντρικό κτίριο - Μητροπόλεως 46, ισόγειο) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες από τις 7.00 έως 15.00 (τηλ. επικοινωνίας 2313 50540 & 2331350541). 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69