tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεν μετάνιωσε για την επιλογή του ο Μιχαηλίδης και πιστεύει ότι θα επιστρέψει στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ένας από τους μεγάλους χαμένους των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, στην Βέροια, ήταν ο Γιώργος Μιχαηλίδης. Πρωτοκλασάτο στέλεχος της σημερινής δημάρχου επέλεξε να περάσει…απέναντι, έθεσε υποψηφιότητα με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη και με τους ψήφους που αποκόμισε βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου.

Για μια εβδομάδα, μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής, έβλεπε την επιλογή του να δικαιώνεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε μια τρίτη θητεία σε θέση διοίκησης. Στην μάχη της δεύτερης Κυριακής ο συνδυασμός του Κώστα Καραπαναγιωτίδη έχασε και ο Μιχαηλίδης εκτός από την θέση διοίκησης έχασε μετά από 12 χρόνια και την θέση του δημοτικού συμβούλου. «Μετάνιωσες για την επιλογή σου;» ήταν το ερώτημα που του θέσαμε στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης τύπου της ΚΕΠΑ. «Όχι» απάντησε κάθετα. «Και σήμερα να έπρεπε να διαλέξω δεν θα πήγαινα στον συνδυασμό Βοργιαζίδη. Όχι γιατί έχω κάτι με τον Κώστα αλλά για τον τρόπο που βρέθηκε επικεφαλής του συνδυασμού» τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης.

Όσον αφορά την θέση του δημοτικού συμβούλου, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ πιστεύει ότι σύντομα θα επιστρέψει. Πώς; Όταν…ανοίξει θέση. Πώς; Μα με την παραίτηση ενός από τους σημερινούς δημοτικούς συμβούλους της ενότητας Βέροιας και προφανώς αναμένοντας την αποχώρηση Καραπαναγιωτίδη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69