tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Περιοδεία στην Ημαθία και την Πέλλα θα κάνει ο Γιάννης Μυλόπουλος

Σήμερα Παρασκευή κλιμάκιο της παράταξης “ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας” θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις περιοχές Ημαθίας και Πέλλας, με σκοπό να εξετάσει κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες. Την επίσκεψη θα ηγηθεί ο επικεφαλής της παράταξης, καθηγητής ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος, συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Φώτη Χατζόγλου και Μαρία Αγγελιδάκη, καθώς και τη συντονίστρια της παράταξης στην Ημαθία, Κυριακή Αδαμίδου.

Η κρίσιμη κατάσταση στην Τάφρο 66

Κορυφαίο θέμα της περιοδείας θα είναι η δραματική κατάσταση που επικρατεί στην Τάφρο 66. Το καλοκαίρι που πέρασε, η Τάφρος βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της προσοχής λόγω της εξαιρετικά άσχημης κατάστασής της. Τα νερά ήταν ελάχιστα, τα απόβλητα πολλά, ενώ παρατηρήθηκαν νεκρά ψάρια και έντονη δυσοσμία, προκαλώντας έντονη δυσαρέσκεια στις τοπικές κοινότητες. Οι κάτοικοι και οι φορείς της περιοχής αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους, καθώς τα προβλήματα παραμένουν άλυτα για χρόνια.

Η επίσκεψη της παράταξης θα περιλαμβάνει αυτοψία στην περιοχή της Τάφρου 66, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα και να ακούσουν τις απόψεις των τοπικών παραγόντων και κατοίκων. Η παράταξη σκοπεύει να αναδείξει το θέμα και να ασκήσει πιέσεις για άμεσες λύσεις.

Προβλήματα των ροδακινοπαραγωγών

Επιπλέον, το κλιμάκιο θα ασχοληθεί και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ροδακινοπαραγωγοί στην Ημαθία και την Πέλλα. Οι αγρότες της περιοχής αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες, οι οποίες επιδεινώνονται από τις ασταθείς καιρικές συνθήκες, τις χαμηλές τιμές των προϊόντων τους και την έλλειψη στήριξης από την πολιτεία. Η παράταξη "ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας" θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των ροδακινοπαραγωγών για να ακούσει τις ανησυχίες τους και να συζητήσει πιθανές λύσεις.

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μέρος της συνολικής προσπάθειας της παράταξης να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει στα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την προώθηση ουσιαστικών αλλαγών και βελτιώσεων στην περιοχή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
 
• 10:00 Συνάντηση με τον τοπικό πρόεδρο και κατοίκους στο Μακροχώρι Ημαθίας.
 
• 11:00 Συνάντηση με τον τοπικό πρόεδρο και κατοίκους της περιοχής στη γέφυρα της Τάφρου 66 στον Πολυπλάτανο Νάουσας.
 
• 11:45 Συνάντηση με τον τοπικό πρόεδρο και κατοίκους της περιοχής στη γέφυρα της Τάφρου στο Λιποχώρι Πέλλας.
 
• 13:30 Συνάντηση με ροδακινοπαραγωγούς του συνεταιρισμού Αμπελειών Πέλλας, για την παραμόρφωση στα ροδάκινα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69