tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σπίρτζης και Βασιλειάδης: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προτάσεις για την επόμενη ημέρα (φωτογραφίες, βίντεο)

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη άσκησαν στην Βέροια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης και Γιώργος Βσσιλειάδης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Βέροια, για την ημερίδα που θα παρουσιαστούν οι έξι άξονες του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.

Τόσο ο κ. Σπίρτζης όσο και ο κ. Βασιλειάδης κατηγόρησαν την κυβέρνηση για έλλειμα δημοκρατίας (υποκλοπές, συμπεριφορά αστυνομίας κ.α) και εφαρμογή ακροδεξιάς πολιτικής και χαρακτήρισαν την σημερινή εποχή "σκοτεινή". 

Επίσης κριτική ασκήθηκε στην κυβέρνηση και για την στάση της στο νόμο για την αυτοδιοίκηση λέγοντας ότι αντί να απολογηθεί για την αντισυνταγματικότητα των παρεμβάσεών της στο νόμο (παρέμβαση Μαρκούλη στο ΣτΕ), ζητάει και τα ρέστα.

Αμφότεροι δήλωσαν βέβαιοι για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και την επόμενη ημέρα διακυβέρνηση από μια προοδευτική κυβέρνηση η οποία θα υλοποιήσει την παραγωγική ανασυγκρότηση για να βγει η χώρα απο το τέλμα.

Τα δυο κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τόνισαν επίσης, ότι εκτός από την παρουσίαση των θέσεων του κόμματος, θα τις συζητήσουν με την τοπική κοινωνία και θα ακούσουν τις προτάσεις της.

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη τύπου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69