tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παππάς από την Βέροια: "Υπάρχει μια πανελλαδική εικόνα εγκατάλειψης" (φωτογραφίες, βίντεο)

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη άσκησε στην Βέροια ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς. Τόνισε ότι σε όλη την χώρα υπάρχει μια εικόνα εκγατάλειψης και από την άλλη, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσεις στα κρίσιμα προβλήματα της χώρας. 

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε στην Ημαθία και το βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση μελών και στελεχών του κόμματος. Λίγο νωρίτερα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα μέση ενημέρωσης.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι το πολιτικό προσωπικό που κυβερνά δεν έχει αντιληφθεί ότι νομοί όπως η Ημαθία είναι κρίσιμοι. Ο κ. Παππάς είπε ακόμη ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ουσιαστικά παραδεχθεί ότι δεν θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση και εργάζεται από τώρα για διπλές εκλογές. 

tolkas1024

Ο πρώην υπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στην συμφωνία των Πρεσπών σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μια λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα και οι ακριτικοί νομοί μπορούν πλέον να κοιτάζουν προς τα πάνω με αισιοδοξία. Επίσης είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια, ρύθμισε το χρέος, δημιούργησε θέσεις εργασίας και άφησε γεμάτα ταμεία.

Μιλώντας για το ερχόμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι θα έχει χαρακτηριστικά εξωστρέφειας. 

Απαντώντας σε ερωτήσεις, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπλέκεται στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε ότι τα κόμματα κρίνονται από τους πολίτες. Για το αν κάποια στελέχη του πήραν θέση υπέρ υποψηφίου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, σημείωσε ότι δεν απαντά σε φήμες αλλά δεν απέκλεισε να εξέφρασε κάποιος το τι ήθελε να συμβεί στις εκλογές.

markoulis 1034

Για το ότι δεν εγκαταστάθηκε ακόμη το Τελωνείο Ημαθίας στην Κουλούρα, σχολίασε ότι θα πρέπει να ερωτηθούν τα κυβερνητικά στελέχη γιατί και πρόσθεσε ότι ο νομός έχει Υφυπουργό.

Σε ερώτηση γιατί ενώ η κυβέρνηση έχει φθορά δεν ανεβαίνουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι στις δημοσκοπήσεις φαίνεται η πτώση της ΝΔ και η άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, παρατήρησε όμως ότι αν οι δημοσκοπήσεις δείχναν την πραγματικότητα, σήμερα πρώτος στο ΚΙΝΑΛ θα ήταν ο Λοβέρδος ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019 θα έμενε στο 24%.

Σε άλλο ερώτημα, αν παρεμβάσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ "θολώνουν" την εικόνα του Α. Τσίπρα, απάντησε ότι στο κόμμα υπάρχει εσωκομματική δημοκρατία και όσο δεν παραβιάζει κανείς το καταστατικό, μπορεί να εκφράζει την άποψή του. "Εϊμαστε κόμμα μελών και όχι τζακιών" τόνισε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε ότι το στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο όταν βρίσκονται πίσω από μικρόφωνα και σε δημόσιο βήμα. "Θα διαφυλάξουμε την εσωκομματική δημοκρατία, δεν κινδυνεύει να θολώσει η εικόνα του Τσίπρα" σημείωσε.

karasarlidoy 1018

Πριν τον κ. Παππά, ο βουλευτής Άγγελος Τόλκας τόνισε ότι τα μεγάλα που χρειάζεται η Ημαθία είναι έξω από τον σχεδιασμό της κυβέρνησης. Η πρώην βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου παρατήρησε την μεγάλη συμβολή του κ. Παππά ως υπουργό στη νομιμοποίηση ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης με την δημιουργία του μητρώου. Τέλος, ο κ. Μαρκούλης, υποψήφιος δήμαρχος με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αυτός και οι συνεργάτες του έδωσαν τον αγώνα τους στις εκλογές αλλά κάποιοι άλλοι είχαν άλλη διαφορετικά άποψη (αντί να στηρίξουν τον συνδυασμό).

Κλείνοντας ο κ. Παππάς είπε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια Προοδευτική Αριστερή Κυβέρνηση. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε στα ΜΜΕ

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομιλία του Νίκου Παππά στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Φωτογραφίες από την ομιλία του κ. Παππά στον πολυχώρο Ελιά:

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69