tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημαθία: Πως σχολίασε την επίσκεψη Παππά η νομαρχιακή της ΝΔ

Από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ημαθίας της ΝΔ σχολιάστηκε ως εξής την επίσκεψη του πρώην υπουργού Νίκου Παππά.

"Η πρόσφατη επίσκεψη στην Ημαθία του Νίκου Παππά, του πάλαι ποτέ πανίσχυρου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα κατηγορούμενου για αδίκημα που συνδέεται με τον διαγωνισμό και τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016, επί της ουσίας είναι αδιάφορη.

Η μόνη είδηση που βγήκε από την επίσκεψη είναι ότι ο κ. Παππάς, συνοδεύονταν από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στελέχη άλλων κομμάτων (οσονούπω). Όσο για τις αναφορές που έγιναν στη διάρκεια της φωτογράφησης του, θα υπενθυμίσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι πρόκειται για εκκρεμότητες χρόνων για τις οποίες γίνονται προσπάθειες να κοπούν γόρδιοι δεσμοί και να δρομολογηθούν λύσεις. Κάτι βέβαια που οι ίδιοι δεν έκαναν στα χρόνια που κυβερνούσαν. Εκ μέρους μας δεν υπάρχει καμία πρόθεση να μην παραδεχθούμε την αλήθεια και ούτε πρόκειται να τοποθετήσουμε μουσαμάδες για να τα καλύψουμε (ξέρει αυτός).

Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ για να επιταχύνει διαδικασίες, να παράγει έργο και αυτό το βλέπουν ήδη καθημερινά οι πολίτες της Ημαθίας. Οι πολίτες είναι αυτοί που μας ενδιαφέρουν και όχι οι πολιτικάντηδες". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69