tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και τον Σεπτέμβριο εξετάζει η Κυβέρνηση

Επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και για τον μήνα Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8. Σε μια προσπάθεια να στηριχθούν τα νοικοκυριά απέναντι στις αυξημένες τιμές της ενέργειας, ο Υπουργός ανέφερε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο συνέχισης των επιδοτήσεων, αξιοποιώντας τους πόρους από τη φορολογία.

Σύμφωνα με τον κ. Σκυλακάκη, οι τελικές αποφάσεις για την επιδότηση θα ληφθούν αφού ανακοινωθούν οι νέες τιμές από τους παρόχους, οι οποίες αναμένεται να δημοσιευτούν μέχρι την Κυριακή. «Είμαι πιο κοντά να πάμε σε επιδότηση. Δεν θεωρούμε ότι η τιμή που διαμορφώθηκε τον Αύγουστο βγαίνει για τα νοικοκυριά, χωρίς μια μικρή ενίσχυση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός, υπογραμμίζοντας την ανάγκη στήριξης των καταναλωτών σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Ο Υπουργός επισήμανε ότι αναμένεται αποκλιμάκωση των τιμών το φθινόπωρο, γεγονός που θα οφείλεται τόσο στη φυσιολογική μείωση της ζήτησης όσο και στην είσοδο νέων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο σύστημα. Ωστόσο, μέχρι τότε, η κυβέρνηση παραμένει σε στάση αναμονής, αναμένοντας τις τελικές τιμές από τους παρόχους για τον Σεπτέμβριο.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69