tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Πόσο πιο κάτω ακόμη...

Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας

Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ο πάτος ήταν η γελοιότητα ,μα διαψεύστηκα , γιατί πιο κάτω είναι η ξεφτίλα και η αηδία!! Προγραμμάτισε το τετραήμερο γαμήλιο σόου και ξαφνικά κάλεσε την Κ.Ο. , χωρίς να υπάρχει κάτι έκτακτο που έπρεπε να αντιμετωπιστεί. Το έκτακτο ήταν στις δικές του προθέσεις, να προλάβει να ελέγξει τις καταστάσεις και να σταθεροποιήσει την δική του θέση.

Τον Φάμελο από νωρίς τον είχε «προγράψει» και αν καθυστερούσε  λίγο ακόμη, με την έλευση της Τσαπανίδου στα βουλευτικά έδρανα ενδεχόμενα να μην του έβγαιναν τα «κουκιά». Οπότε το έκανε εσπευσμένα , την Δευτέρα το αποφάσισε  την Τρίτη έγινε η συνεδρίαση, για να βάλει τον εκλεκτό του πρόεδρο , και την επόμενη να «τακτοποιούσε» και τον άλλο εκλεκτό του με την διαγραφή της Λινού!! Τακτική και πρακτική «μονάρχη»!! Και όλα αυτά ,με το πρωτάκουστο ,χωρίς την φυσική παρουσία του «ηγεμόνα» ,αλλά μέσω διαδικτυακής σύνδεσης!! Γιατί να ασχοληθεί με τέτοια «τετριμμένα» , άλλωστε έχει τους «αυλικούς»  του που μπορούν  να τα διεκπεραιώσουν.

 Καλά αυτός τουρίστας είναι , όπως με τις φωτιές στην Αττική ήρθε από την Μύκονο ,έδειξε την συμπάθεια του και γύρισε στην Πάρο σύμφωνα με τα αναγραφόμενα , οι βουλευτές εκλεγμένοι από τον λαό γιατί ανέχθηκαν αυτή την ιλαροτραγωδία και δεν αντέδρασαν αποχωρώντας και να ορίσουν ημερομηνία για νέα σύγκλιση; Δεν καταλαβαίνετε ότι σε αυτό το τσίρκο που εξελίσσεται  έχετε σοβαρές ευθύνες και εσείς;; Δεν βλέπετε τα χαμόγελα των αντιπάλων , τον χλευασμό τους για ένα κόμμα με ιστορία; Είδατε τα πρωτοσέλιδα του φιλοκυβερνητικού τύπου; Δεν αντιλαμβάνεστε η κοινωνία στενάζει και εσείς πετάτε «αετό» ;;

Ο CEO κατάντησε ένα «κουφάρι» το ΣΥΡΙΖΑ, και απόμειναν μόνο τα τρολ του να βρίζουν όσους αντιστέκονται σ’ αυτόν τον κατήφορο. Το επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι  δεν έχει καμία ενσυναίσθηση , ούτε σχέση με την αριστερά. Παιδί του συστήματος είναι και μάλιστα του μητροπολιτικού. Τον γάμο του , μία προσωπική του υπόθεση , τον μετέτρεψε σε Χολιγουντιανή φιέστα , πεδίο επίδειξης πλούτου του σε μια κοινωνία που στενάζει από την λιτότητα!! Δεν βλέπετε πως τον «χαιδεύουν» τα πετσωμένα μέσα που δήθεν «τον πολεμούν»;. Συγκρίνεται την συμπεριφορά που είχαν στον Τσίπρα, τα χτυπήματα κάτω από την μέση, δείτε και τώρα. Έπιασε «στασίδι» στον Ευαγγελάτο , περιμένει την «εργολαβία» του Λιάγκα  , άντε και με το καλό στον Οικονόμου και Πορτοσάλτε!!!

Όσοι ακόμη διαθέτετε αριστερή σκέψη και συνείδηση πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει καμία προοπτική σε αυτό το κόμμα. Τι μπορείς να περιμένεις από ένα κουφάρι: να νεκραναστηθεί ή να χτίσεις στα απολιθώματα; Ο λύκος μπροστά σας εσείς τον ντορό ψάχνεται;; Η εξέλιξη και τα αποτελέσματα είναι προδιαγεγραμμένα. Δεν σώζεται τίποτα  ούτε με νέες κάλπες , ούτε πιο πολύ με συμμετοχή σε αυτές αν στηθούν. Η λύση είναι μία :η αναζήτηση και το στήσιμο του νέου φορέα απαλλαγμένου από τοξικά βαρίδια του παρελθόντος .Ανοίξτε νέους ορίζοντες, χτίστε καινούργιες γέφυρες , ενώστε τις δυνάμεις με άλλους να δημιουργηθεί  το νέο για να ανατρέψει την πιο επικίνδυνη και καταστροφική κυβέρνηση, και να δώσετε όραμα και ελπίδα στην κοινωνία. Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση!

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69