BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Στην αγορά της Βέροιας περιόδευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσέλακη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, βρέθηκε το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και περιόδευσε στην αγορά της πόλης.

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχθηκε η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην βουλευτής Άγγελος Τόλκας. 

Στο πέρασμά του από την αγορά της Βέροιας συνομίλησε με τον κόσμο και άκουσε εκπροσώπους φορέων που του εξέθεσαν προβλήματα των κλάδων τους.

Στην σύντομη παρέμβασή του σημείωσε ότι διέκρινε στα πρόσωπα των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ χαμόγελο και αισιοδοξία για το κόμμα σε αντίθεση με την περσινή επίσκεψή του πριν τις εκλογές (συνόδεψε τον Αλέξη Τσίπρα), σημείωσε ότι από την συζήτηση με τους καταστηματάρχες διαπίστωσε ότι η αγορά έχει πέσει. "Μια κυρία μου είπε ότι το έθεσε στον Πρωθυπουργό και της είπε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Η ελπίδα δεν είναι στρατηγική. Τα πράγματα δεν πάνε καλύτερα από μόνα τους. Πάνε καλύτερα όταν υπάρχει πολιτική επιλογή. Εδώ υπάρχουν παθογένειες που χειροτερεύουν. Χρειάζεται πολιτική αλλαγή για να πάνε καλύτερα τα πράγματα" σχολίασε και πρόσθεσε: "Εμείς λέμε ότι πρέπει να φορολογήσουμε τα υπερκέρδη των τραπεζών για να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια και ο Πρωθυπουργός λέει ότι αυτό θα χρεοκωπίσει την χώρα. Αν ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος από τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ, μπορεί να μας δώσει στις 9 Ιουνίου την δυνατότητα να στήσουμε την πιο δυνατή αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο τόπος ". 

Για την ακρίβεια σχολίασε: "Ο Πρωθυπουργός είπε ότι έστειλε επιστολή στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν για την ακρίβεια. Αναρωτιέμαι τι λέει αυτή η επιστολή. Την ρωτάει γιατί η Ελληνική φέτα είναι πιο ακριβή στην Ελλάδα από ότι στο Βέλγιο; Επιστολή στον εαυτό του να στείλει. Η ακρίβεια είναι πολιτική επιλογή όπως και τα διάφορα pass για να κρατάνε τον κόσμο εξαρτημένο. Εμείς θέλουμε τον κόσμο απελευθερωμένο".

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69