tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Τη Νάουσα επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Τη Νάουσα επισκέφθηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, πρώην πρόεδρος της ΝΔ  και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας υποδέχτηκε στη πόλη της Νάουσας, εκ μέρους των Οργανώσεων, ο πρόεδρος της Διοικούσας Σταύρος Γιανναβαρτζής, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αλέξανδρος Αλαγκιοζίδης, ο πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Νάουσας Βαγγέλης Αδαμίδης και μέλη των διοικήσεων των οργανώσεων.

Στην συνάντηση που ακολούθησε παρευρέθηκαν οι βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας , Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Φωτιάδης , ο πρώην νομάρχης Γιάννης Σπάρτσης και στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε τη σημασία των εκλογών για την χώρα, τις δυνατότητες που δίνονται από τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος σε θέματα εθνικής κυριαρχίας, αλλά και καθημερινότητας των πολιτών, καλώντας αυτούς που ψηφίζουν άλλα κόμματα να ρωτήσουν για τις θέσεις των ευρωομάδων, που τελικά εντάσσονται οι εκλεγμένοι βουλευτές, στα κρίσιμα θέματα της χώρας μας.

Κλείνοντας δήλωσε την αισιοδοξία του πως και αυτές οι εκλογές θα αναδείξουν την Νέα Δημοκρατία ισχυρή με υψηλά ποσοστά και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ακόμα πιο δυνατό να συνεχίσει το μεταρυθμιστικό του έργο.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69