tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Η Νέα Αριστερά για την επίσκεψη Μητσοτάκη: Έσπειρε ανισότητες & περικεφαλαίες, θερίζουμε ακρίβεια & αποσταθεροποίηση

Σχολιάζοντας την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ημαθία, η Νέα Αρτιστερά αναφέρει:

"Για ακόμα μια φορά ο Πρωθυπουργός επιλέγει την Ημαθία ως τόπο προεκλογικής περιοδείας. Η επίσκεψή του θα ήταν ιδιαίτερα τιμητική αν οι πολίτες δεν βίωναν από πρώτο χέρι τις κυβερνητικές επιλογές της ΝΔ, που έχουν οδηγήσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις στα όρια της απόγνωσης και το Νομό Ημαθίας ως ένα από τους φτωχότερους της επικράτειας.

Πέρα από τους αθλητικούς αστεϊσμούς που κυριαρχούν στην περιοδεία του Πρωθυπουργού το μενού στην Ημαθία περιελάμβανε και αρκετή δόση πατριωτικών κορόνων και «ψηφιακών μεταρρυθμίσεων» που κρύβουν τις πραγματικές προθέσεις απαξίωσης κάθε δημόσιου αγαθού της χώρας. Είναι εντυπωσιακό πόσο εύκολα ο Πρωθυπουργός φοράει τον φιλοευρωπαϊκό μανδύα για να κρύψει τα δόρατα και τις περικεφαλαίες που φορούσε το 2018 ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Οι πολίτες της Ημαθίας γνωρίζουν ότι επί των ημερών του:

- Έκλεισαν δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις υπό το βάρος του ενεργειακού και φορολογικού κόστους ενώ την ίδια ώρα το Ταμείο Ανάκαμψης που θα μπορούσε να αποτελέσει ανάσα ανάκαμψης κατευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς.

- Ο αγροτικός κόσμος είδε το εισόδημα του να συρρικνώνεται με το κόστος να αυξάνεται συνεχώς και τους μεσάζοντες, ελλείψει ελεγκτικών μηχανισμών, να ροκανίζουν τα περιθώρια κέρδους και να αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων στα ράφια.

- Οι πολίτες βιώνουν το κύμα ακρίβειας που σαρώνει τα ήδη πενιχρά εισοδήματα και την ίδια ώρα εταιρείες ενέργειας, μεγάλα super market και διυλιστήρια απολαμβάνουν τα υπερκέρδη των κυβερνητικών επιλογών.

- Οι δημόσιες δομές του Νομού βρίσκονται σε καθεστώς πλήρους απαξίωσης, όταν δεν κλείνουν από τις ιδεοληπτικές επιλογές της κυβέρνησης.

Ως Νέα Αριστερά Ημαθίας θα συστήναμε στον Πρωθυπουργό - αντί για εγκαίνια ψηφιακών διαδραστικών πινάκων σε σχολεία που οι ίδιοι προγραμματίζουν να κλείσουν - να ρωτήσει για τις πραγματικές ανάγκες στα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα. Θα του συστήναμε να διασφαλίσει τα δίκαια αιτήματα των απολυμένων της επιχείρησης ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ , να επισκεφτεί το λεηλατημένο εργοστάσιο της Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Πλατύ, τον εγκαταλειμμένο οδικό άξονα στην Νάουσα, τα νοσοκομεία που υποβαθμίζονται συνεχώς και τόσα ακόμα.

Στην Νέα Αριστερά γνωρίζουμε πως για την κυβέρνηση της ΝΔ είναι κεντρική επιλογή η στήριξη συγκεκριμένων κοινωνικων ελίτ αφήνοντας στη μοίρα μας όλους τους υπόλοιπους.

Στις ευρωεκλογές στέλνουμε μήνυμα αλλαγής του πολιτικού τοπίου, στέλνουμε μήνυμα για την Ευρώπη των ίσων αξιών, της δικαιοσύνης και της ισότιμης ανάπτυξης .

Σε αυτές τις κάλπες Δώσε Φωνή στο Δίκιο σου".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69