tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Τσαβδαρίδης: Επαναφορά του Νοσοκομείου Νάουσας στην Κατηγορία Α’ άγονων και προβληματικών περιοχών

Σε μια σημαντική εξέλιξη για το Νοσοκομείο της Νάουσας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ανακοίνωσε ότι ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, δεσμεύτηκε να υπογράψει τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την επαναφορά του Νοσοκομείου στην Κατηγορία Α’ άγονων και προβληματικών περιοχών. Η είδηση αυτή προέκυψε έπειτα από σημερινή συνάντηση (25 Σεπτεμβρίου) των δύο ανδρών στο Υπουργείο Υγείας, όπου ο κ. Τσαβδαρίδης μετέφερε τον έντονο προβληματισμό τόσο των εργαζομένων και των ιατρών του Νοσοκομείου, όσο και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, η αρχική απόφαση υποβάθμισης του νοσοκομείου από την Κατηγορία Α' στην Κατηγορία Β' προκάλεσε αναστάτωση στον τοπικό κοινωνικό ιστό. Το ίδρυμα είχε ενταχθεί στην Κατηγορία Α’ με τον Νόμο 4600/2019, γεγονός που παρείχε κίνητρα για την προσέλκυση νέων ιατρών, ενισχύοντας την παροχή υπηρεσιών του νοσοκομείου. Η υποβάθμιση αυτή, εάν συνέχιζε να ισχύει, θα αποδυνάμωνε σημαντικά το νοσοκομείο, καθώς θα συρρίκνωνε τις ευκαιρίες πρόσληψης νέου ιατρικού προσωπικού λόγω της έλλειψης οικονομικών και υπηρεσιακών κινήτρων.

Ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε, επίσης, ότι η απόφαση αυτή θα ήταν άδικη, δεδομένου ότι νοσοκομεία γειτονικών περιοχών, όπως τα Γιαννιτσά, η Έδεσσα, η Κοζάνη και η Αριδαία, ανήκουν στην Κατηγορία Α’. Παράλληλα, τόνισε πως το Νοσοκομείο της Νάουσας παρουσιάζει αυξανόμενη παραγωγικότητα, προσεγγίζοντας τα επίπεδα τριτοβάθμιων νοσοκομείων τόσο στον αριθμό όσο και στη βαρύτητα των χειρουργείων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69