tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Σχέδια για ηλεκτρικό λεωφορείο στην Βεργίνα και Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Βέροια

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον βουλευτή ΝΔ Ημαθίας, Λάζαρο Τσαβδαρίδη, και τον δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητήσουν την εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε διάφορα σημεία του Δήμου Βέροιας, με στόχο την ενίσχυση της υποδομής για τα ηλεκτρικά οχήματα.

Ο κ. Τσαβδαρίδης πρότεινε επίσης την παραχώρηση ενός μικρού ηλεκτρικού λεωφορείου 20 θέσεων, που θα χρησιμοποιείται για τη μεταφορά επισκεπτών από το parking του αρχαιολογικού χώρου στη Βεργίνα μέχρι το Ανάκτορο. Αυτή η πρωτοβουλία αναμένεται να αναβαθμίσει την τουριστική εμπειρία σε έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους της περιοχής.

Ο Υφυπουργός αντέδρασε θετικά στην πρόταση για το ηλεκτρικό λεωφορείο, διαβεβαιώνοντας ότι θα εξετάσει το ζήτημα σύμφωνα με τον κεντρικό σχεδιασμό του Υπουργείου. Αναφορικά με την εγκατάσταση φορτιστών, δόθηκε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου και του Δήμου Βέροιας να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες διαδικασίες για την υλοποίηση του αιτήματος.

Η συνάντηση αυτή ενισχύει τη δέσμευση της κυβέρνησης για την προώθηση βιώσιμων λύσεων στις μεταφορές και την ενίσχυση των υποδομών σε τοπικό επίπεδο.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69