tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημοπρασία για την εκμίσθωση καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς Αλεξάνδρειας

Την 16η Μαΐου του έτους 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 – 10:00 π.μ. θα γίνει πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία στο Δημοτικό Κατάστημα Αλεξάνδρειας για την εκμίσθωση των υπ΄αριθ. 24 & 26 καταστημάτων, που βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας Δήμου Αλεξάνδρειας στην οποία μπορούν να συμμετέχουν δημότες – κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Επαναληπτική ορίζεται η 23η Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα την ίδια ώρα, στην οποία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.

Δικαιολογητικά συμμετοχής:

1) Για το αρίθ. 24 κατάστημα εμβαδού 25,00 τ.μ. τιμή εκκίνησης ποσού 110,00 ευρώ μηνιαίως

2) Για το αρίθ. 26 κατάστημα εμβαδού 25,00 τ.μ. τιμή εκκίνησης ποσού 110,00 ευρώ μηνιαίως

  • Εγγυητική επιστολή συμμετοχής Τ.Π.Κ.Δ. από Δ.Ο.Υ. ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ποσού 138,00 ευρώ για το καθένα κατάστημα.
  • Δημοτική ενημερότητα (από το Δημαρχείο)
  • Ταυτότητα & Α.Φ.Μ.
  • Πιστοποιητικό γεννήσεως
  • Εγγυητή με κατάθεση δελτίου Ταυτότητας, Εκκαθαριστικού και Ε9 για την υπογραφή του πρακτικού της δημοπρασίας και στη συνέχεια του Συμφωνητικού μίσθωσης.

Αν ενδιαφερόμενος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή δημοπρασιών νόμιμο πληρεξούσιο από συμβολαιογράφο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας – Τμήμα Υπηρεσίας Δόμησης, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 2 στην Αλεξάνδρεια, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 23333-51304 (κα Αρβανιτοπούλου).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69