tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας

Με αφορμή την σημερινή γιορτή της μητέρας, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης έκανε την εξής δήλωση:

"Γιορτάζουμε σήμερα και αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στη Μητέρα. Στη Μητέρα που μας έφερε στον κόσμο. Σ΄ αυτή που αναλύεται σε αγάπη, σε στοργή, σε πόνο, σε εγκαρτέρηση, σε χαρά, σε θυσία .

Ας αφήσουμε σήμερα όλοι και όλες τη συγκίνηση να φτάσει μέχρι τα μύχια της καρδιάς μας.

Ας αναπολήσουμε τις αξέχαστες γλυκιές στιγμές που ζήσαμε μέσα στην αγκαλιά της Μάνας μας, μικρά παιδάκια. Ας θυμηθούμε με ανείπωτη ευλάβεια και συγκίνηση την αγαπημένη μορφή της.

Να δούμε πάλι το βλέμμα της και να φτάσει στην ψυχή μας σαν γλυκός αντίλαλος το νανούρισμά της. Πόσες χαρές περάσαμε μαζί της! Πόσα «φαρμάκια» την ποτίσαμε! Πόσα δάκρυα έχυσε για μας. Πόσες νύχτες ξαγρύπνησε στο προσκεφάλι μας και πόσα βράδια ξενύχτησε να μας περιμένει.

Η Μητέρα είναι μια έννοια χωρίς εθνικότητα. Είναι μια λέξη χωρίς χρονολογία. Είναι ένα πανανθρώπινο σύμβολο.

Βρισκόμαστε στην εποχή του πολέμου, της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης και η σκέψη μας πρέπει είναι κοντά και αλληλέγγυα, στη Μάνα πρόσφυγα που με το παιδί της αγκαλιά ψάχνει μια κατοικία, στη μονογονεϊκή Μάνα, στην εργαζόμενη Μάνα, στη Μάνα με παιδί με Αναπηρία, στην Άνεργη, στην Πολύτεκνη.

Ως Δήμος Αλεξάνδρειας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε όλες τις Κοινωνικές Δομές μας, σε μια προσπάθεια αναβάθμισής τους ώστε να στηρίξουμε το ρόλο της Μητέρας και να διευκολύνουμε το έργο της .

Να μην ξεχάσουμε ποτέ, ότι η μητέρα είναι για τον καθένα και την καθεμιά ο συμπαραστάτης και βοηθός, ο οδηγητής και σύμβουλος, η ελπίδα και η παρηγοριά, η καταφυγή και το απάνεμο λιμάνι στις δυστυχίες και στις μπόρες της ζωής και όπως ο ποιητής λέει: «…Σαν τη μάνα δεν ειν΄ άλλος εις τον κόσμο θησαυρός!»

Εύχομαι σε όλες τις μητέρες Χρόνια Πολλά, υγεία, χαρά, αγάπη και δύναμη, ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες και τα όνειρα, τόσα τα δικά τους, αλλά και των παιδιών τους".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69