tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Εργατική Πρωτομαγιάς, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης έκανε την εξής δήλωση:

"Η 1η του Μάη είναι μια μέρα μνήμης και τιμής για όλους εκείνους και εκείνες που αγωνίστηκαν για ένα κόσμο καλύτερο, για μια κοινωνία ανθρώπινη, χωρίς φτώχεια, ανεργία, εκμετάλλευση και πολέμους.

Είναι μια μέρα τιμής για όσους και όσες προτάσσουν το εμείς και όχι το εγώ και στη ζωή τους ζούνε με αρχές και αξίες .

Φέτος καλούμαστε να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε την ημέρα των αγώνων σε συνθήκες πολέμου, πανδημίας, οικονομικής κρίσης και έξαρσης της ακρίβειας.

Η σκέψη μας είναι στραμμένη στους ξεριζωμένους που άφησαν την πατρίδα τους λόγω πολέμου, αλλά και σε όλους εκείνους που δοκιμάζονται σκληρά λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ως Δήμος Αλεξάνδρειας δηλώνουμε τη στήριξή μας και την αλληλεγγύη μας και είμαστε κοντά στους αγώνες και στις προσπάθειες των συμπολιτών μας, για το δικαίωμα στην εργασία με ανθρώπινες συνθήκες και με αξιοπρεπείς μισθούς. Διεκδικούμε επίσης προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα μειώσει την ανεργία στην περιοχή μας, θα στηρίξει οικογένειες και η εξυπηρέτηση των δημοτών μας θα είναι καλύτερη.

Οφείλουμε όλοι και όλες να διατηρήσουμε ότι έχει κατακτηθεί με αγώνες και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας σε μια κοινωνία χωρίς πολέμους, χωρίς διακρίσεις, σε μια κοινωνία δικαιοσύνης και προόδου.

Το δίκαιο και τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι πάνω από όλα και θα πρέπει να τα υπερασπιστούμε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69