tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μουσικό ταξίδι στην καρδιά της Βέροιας: Ο Χρήστος Κούρτογλου παρουσίασε τις μελωδίες του στο Μουσικό Περίπτερο της ΚΕΠΑ

Την Τρίτη το βράδυ, το Μουσικό Περίπτερο της ΚΕΠΑ έκανε μια ξεχωριστή μετακίνηση, προσφέροντας μια μουσική βραδιά στην καρδιά της αγοράς της Βέροιας. Το περίπτερο μεταφέρθηκε στη διασταύρωση των οδών Ιπποκράτους και Κάππου, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να απολαύσουν ζωντανή μουσική σε έναν πιο προσβάσιμο και φιλόξενο χώρο.

Η βραδιά αυτή φιλοξένησε τον Βεροιώτη τραγουδοποιό Χρήστο Κούρτογλου, ο οποίος πρόσφερε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι. Ο καλλιτέχνης ερμήνευσε γνωστά κομμάτια του, προκαλώντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Η παρουσίαση περιλάμβανε, επίσης, μερικά από τα νέα του τραγούδια, τα οποία θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο άλμπουμ του, με τίτλο «Στον πλανήτη ουρανό». 

Μαζί με τον Χρήστο Κούρτογλου στη σκηνή, βρέθηκε και ο Αλέξης Στενάκης, ο οποίος έπαιξε πλήκτρα, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στη μουσική παράσταση. Η χημεία ανάμεσα στους δύο μουσικούς ήταν εμφανής, δημιουργώντας μια ζεστή και αρμονική ατμόσφαιρα.

Η μεταφορά του Μουσικού Περιπτέρου στο κέντρο της πόλης αποδείχθηκε μια επιτυχημένη κίνηση, που έδωσε ζωή στην αγορά της Βέροιας και έφερε κοντά το κοινό με την τοπική μουσική σκηνή. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη μουσική και συναίσθημα, επιβεβαιώνοντας τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών για την πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69