tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Βέροια: Μουσικό ταξίδι με τον Χρήστο Κούρτογλου στη διασταύρωση Ιπποκράτους - Κάππου

Σήμερα, 27 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο των Γιορτών Πόλης της Βέροιας, το Μουσικό Περίπτερο φιλοξενεί μία συναυλία που υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό σε έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα και μουσικές ιστορίες. Ο Βεροιώτης καλλιτέχνης Χρήστος Κούρτογλου ανεβαίνει στη σκηνή στις 8:30 μ.μ., στη διασταύρωση Ιπποκράτους με Κάππου, για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα.

Με την κιθάρα του Αλέξη Στενάκη δίπλα του, ο Χρήστος Κούρτογλου θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια από την ποπ και μουσικοθεατρική σκηνή, όπως τα «Όμορφη Πτώση», «Ας Γελάμε Συχνά», «Part Of Your World», «Η Μέρα Μίας Μαίρης» και «Όχι Πια Έρωτες». Παράλληλα, θα παρουσιάσει και δικές του δημιουργίες από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του, όπως τα «Πάμε Να Φύγουμε», «Λαβύρινθοι» και «Οι Τ(ρ)όποι Του Κόσμου».

Η συναυλία αυτή αποτελεί μία από τις πολλές δράσεις της ΚΕΠΑ Βέροιας, η οποία, για πέμπτη συνεχή χρονιά, με την κινητή σκηνή της, προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανή μουσική στους πεζόδρομους και τα στέκια της πόλης. Με στόχο την προώθηση νέων μουσικών ταλέντων, οι Γιορτές Πόλης προσφέρουν την χαρά της μουσικής σε κάθε γωνιά της Βέροιας, ενισχύοντας την πολιτιστική ζωή της πόλης.

Μέσα από την μοναδική μίξη δράματος και χιούμορ, ο Χρήστος Κούρτογλου επιδιώκει να δημιουργήσει ένα προσωπικό και τολμηρό κολάζ ήχων και συναισθημάτων, με την ελπίδα να αγγίξει το κοινό και να το παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69