tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

«Λ’ Παύλεια»: Μαθητική επίδειξη του Ωδείου της Μητροπόλεως «Με τα φτερά της Ελληνικής Μουσικής»

Το βράδυ της Κυριακής, 16ης Ιουνίου, στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Λ’ Παυλείων η μαθητική επίδειξη του Ωδείου της Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με τίτλο: «Με τα φτερά της Ελληνικής Μουσικής».

Στην αρχή ο Γραμματέας της Μητροπόλεως και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος καλωσόρισε το πολυπληθές κοινό, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η κατηχήτρια της ενορίας Σωτηρία Χαλδαιοπούλου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές των τμημάτων Βυζαντινής, παραδοσιακής Οργάνων, Μονωδίας, Κιθάρας, Πιάνου καθώς και η μικτή χορωδία ενηλίκων του Ωδείου της Μητροπόλεως παρουσίασαν μουσικά κομμάτια που διδάχθηκαν στο πρόγραμμα σπουδών που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Στο τέλος o Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων, προσέφερε ένα μικρό δώρο σε όλους τους μαθητές και συνεχάρη τους καθηγητές του Ωδείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως για το σπουδαίο έργο τους.

Ο Μητροπολίτης συνοδευόταν από τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο και τον Επίσκοπο Κερνίτσης Χρύσανθο, οι οποίοι βρίσκονται στην Βέροια καθώς το απόγευμα της Δευτέρας, 17ης Ιουνίου, θα ομιλήσουν στην εσπερίδα «Σύγχρονες Μορφές της Εκκλησίας» που είναι αφιερωμένη στον Όσιο Γερβάσιο των Πατρών.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69