tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Συναυλία με Τσαλίκη στην Επισκοπή Ναούσας

Συναυλία στην Επισκοπή Ναούσας θα πραγματοποιήσουν ο Γιώργος Τσαλίκης, η Μαριάννα Παπαμακαρίου και οι Droulias Brothers την Κυριακή 7 Ιουλίου (γήπεδο Επισκοπής).

Γιώργος Τσαλίκης

Έχοντας συμπληρώσει 20 χρόνια στην δισκογραφία και έχοντας κινηθεί με μεγάλη άνεση σε πολλά και διαφορετικά μουσικά είδη, έχει τραγουδήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες!Το όνομα του είναι συνώνυμο της διασκέδασης και έχει ταυτιστεί με εκατοντάδες βραδιές, που το κέφι χτύπησε «κόκκινο» και έφτασαν μέχρι το ξημέρωμα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, η αστείρευτη ενέργειά του, το τεράστιο ρεπερτόριό του και η μπάντα του είναι έτοιμοι να σας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα απογειώσει τη διάθεσή σας και το φετινό καλοκαίρι!

Μαριάννα Παπαμακαρίου

Μια σύγχρονη γυναίκα με στόφα παλιάς τραγουδίστριας, ξέρει πολύ καλά πως να ερμηνεύει παλιά λαικά και όχι μόνο τραγούδια, με έναν τρόπο κατάδικό της.

Droulias Brothers

Οι Droulias Brothers ξεκίνησαν να ασχολούνται επαγγελματικά με τη μουσική σε πολύ μικρή ηλικία.

Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, τα αδέλφια Δρούλια, μας συστήνονται καλλιτεχνικά ως «Droulias Brothers», καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα.

Με όπλο το νησιώτικο ταμπεραμέντο τους και με την κρητική μουσική να κυλάει στο αίμα τους, γίνονται ανάρπαστοι το καλοκαίρι προκαλώντας χαμό σε κάθε τους εμφάνιση!!!

Ώρα προσέλευσης 21:00
'Ωρα έναρξης 22:00

Γενική Είσοδος:15€
Κρατήσεις μετά την αγορά εισιτηρίου στο τηλέφωνο 6974921061

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69