tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εύηχη Πόλη: Οι εκρηκτικοί ΜΠΛΕ «φούλαραν» την Εληά (φωτογραφίες, βίντεο)

Το αγαπημένο συγκρότημα των ΜΠΛΕ εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Εληάς, στα πλαίσια του φεστιβάλ μουσικής «Βέροια Εύηχη Πόλη».

Η μοναδική Τζώρτζια χαιρέτησε το ένθερμο κοινό λέγοντας ότι αγαπά την πόλη μας κι έρχεται συχνά, ενώ δεν παρέλειψε να ενημερώσει για τη νέα δράση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί «Ένα απ΄ τον καθένα!», ώστε να συγκεντρωθεί Ένα (1 ευρώ) απ’ τον καθένα, για την υποστήριξη των ανηλίκων παιδιών της Πρωτοβουλίας. Η ίδια μάλιστα φορούσε ένα κόκκινο καπέλο ενισχύοντας έτσι την δράση.

Στη συνέχεια η frontwoman ερμήνευσε με την ιδιαίτερη φωνή της διαχρονικά κι αγαπημένα τραγούδια, καθώς και καινούργια από τη νέα δισκογραφική δουλειά.

Μεταξύ άλλων ακούστηκαν τα τραγούδια “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”... και πολλά ακόμη με έναν δυναμικό μα και συνάμα διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχαμε συνηθίσει.

Η ερμηνεύτρια παρουσίασε την μεγάλη τους επιτυχία, το «Σ’ αγάπησα κρυφά», που αφορά στον κρυφό έρωτα που αποκαλύπτεται και αποκαλύπτει την σύγκρουση των συναισθημάτων, και την απελπισία του ανεκπλήρωτου), αλλά συνάμα και το τελευταίο τους single με τίτλο "Ούτε μαζί, ούτε μακριά" (ηχογραφήθηκε με την συμμετοχή του Georges Perin), σε μουσική και επιμέλεια παραγωγής του ιδρυτή των ΜΠΛΕ, Γιώργου Παπαποστόλου και σε στίχους, όπως πάντα, του Γιώργου Παρώδη (ένα τραγούδι που μιλάει για τον έρωτα, τη φιλία, την αγάπη και τις τόσο όμορφες αλλά συχνά υπερβολικά δύσκολες και περίπλοκες ανθρώπινες σχέσεις).

ΜΠΛΕ:
Γιώργος Παπαποστόλου - Μουσική
Γιώργος Παρώδης - Στίχοι
Τζώρτζια Κεφαλά - Φωνή
Νατάσα Αλεξίου – Βιολί, φωνητικά

Μαζί τους στη σκηνή οι μουσικοί:
Πάνος Παπάζογλου - Κιθάρα
Διαμαντής Καραγιαννακίδης - Πλήκτρα
Χρήστος Κλάρος - Μπάσο
Χρήστος Κουτσούρης – Τύμπανα

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69