tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Διήμερη Γιορτή Μπάμιας στην Αγία Τριάδα

Η Αγία Τριάδα ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός, την διήμερη Γιορτή Μπάμιας, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Αυγούστου. Την εκδήλωση διοργανώνει ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος, ο οποίος υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες.

Η γιορτή θα λάβει χώρα στην αυλή του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας, με ώρα έναρξης τις 9 μμ κάθε βράδυ. Η είσοδος για το κοινό κοστίζει μόλις 2€, ενώ στους παρευρισκόμενους θα προσφέρεται δωρεάν μαγειρεμένη ή και ωμή μπάμια, προσδίδοντας έναν ιδιαίτερο γαστρονομικό χαρακτήρα στην εκδήλωση.

Εκτός από το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, η γιορτή θα περιλαμβάνει και χορευτικές επιδείξεις από διάφορα πολιτιστικά συγκροτήματα. Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων της Νέας Κρήνης, της Νέας Νικομήδειας και των Θρακιωτών Μελίκης, εκτός από το τοπικό τμήμα των διοργανωτών.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να προωθήσει την τοπική κουλτούρα και να ενισχύσει το αίσθημα κοινότητας, φέρνοντας κοντά ανθρώπους από διάφορες περιοχές. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αγίας Τριάδας έχει αναδείξει την γιορτή σε θεσμό (14η Γιορτή) που συμβάλει στην ανάδειξη της περιοχής.

Η διήμερη Γιορτή Μπάμιας στην Αγία Τριάδα υπόσχεται να είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του καλοκαιριού για την περιοχή, προσφέροντας διασκέδαση, πολιτιστική ανάταση και γαστρονομικές απολαύσεις. Με την υποστήριξη των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και τη συμμετοχή των κατοίκων, η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για την προβολή και την ενίσχυση της τοπικής παράδοσης και κουλτούρας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69