tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Ο "Μεγάλος Χορός" του Συλλόγου Βλάχων παραμονή Δεκαπενταύγουστου στο Σέλι

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου, το Σέλι της Ημαθίας θα γεμίσει με μουσική, χορό και κέφι καθώς ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας διοργανώνει τον «Μεγάλο Χορό». Το γεγονός υπόσχεται να προσφέρει μια αυθεντική βλάχικη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους, αναδεικνύοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά των Βλάχων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ στο πιο δροσερό σημείο της Ημαθίας, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια ευχάριστη ανάσα δροσιάς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η ατμόσφαιρα θα ζωντανέψει από την πρώτη στιγμή, με τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής να γεμίζουν τον αέρα και να καλούν τον κόσμο να χορέψει και να διασκεδάσει.

Η μουσική επένδυση της βραδιάς θα είναι εξαιρετική, με τον Φώτη Καραβιώτη να αναλαμβάνει το κλαρίνο και το τραγούδι, προσφέροντας μοναδικές μελωδίες και ρυθμούς. Μαζί του, ο Γιάννης Κάλλας θα παίζει την τρομπέτα, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη νότα στο μουσικό σύνολο. Στα κρουστά θα βρίσκεται ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ενώ τα πλήκτρα θα χειρίζεται ο Τέο Σιταράς, ολοκληρώνοντας την ορχήστρα που υπόσχεται να κρατήσει το κέφι αμείωτο μέχρι αργά το βράδυ.

Ο «Μεγάλος Χορός» του Συλλόγου Βλάχων στο Σέλι δεν είναι απλά μια μουσική εκδήλωση. Είναι μια γιορτή της βλάχικης παράδοσης, ένας φόρος τιμής στους προγόνους και ένας τρόπος να συνδεθούν οι νέες γενιές με τις ρίζες τους. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν παραδοσιακούς χορούς και να ζήσουν από κοντά τη ζωντάνια και τη φιλοξενία της βλάχικης κοινότητας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτήν την μοναδική εκδήλωση που αναδεικνύει τον πλούτο της βλάχικης κουλτούρας και παράδοσης. 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69