tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Πάρτι νεολαίας στο Σέλι

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου, οι νέοι της περιοχής έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και καλή παρέα στο όμορφο Σέλι. Το Mountain Party, το οποίο διοργανώνει ο Τουριστικός Όμιλος Σελίου, υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε όλους όσους βρεθούν στο πάρκινγκ του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου από τις 9 το βράδυ και μετά.

Το Σέλι, γνωστό για το πανέμορφο φυσικό του τοπίο, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μια βραδιά διασκέδασης μακριά από το άγχος της πόλης. Η επιλογή του πάρκινγκ του Χιονοδρομικού Κέντρου ως τοποθεσία του πάρτι προσφέρει στους συμμετέχοντες μια αίσθηση ελευθερίας και εγγύτητας με τη φύση.

Ο Τουριστικός Όμιλος Σελίου, με στόχο να προάγει την τουριστική ανάπτυξη και την κοινωνική συναναστροφή στην περιοχή, έχει φροντίσει ώστε το Mountain Party να είναι άρτια οργανωμένο και ασφαλές για όλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη, γεγονός που καθιστά την εκδήλωση προσβάσιμη σε όλους τους νέους που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Η προσέλευση αναμένεται να είναι μεγάλη, καθώς το ενδιαφέρον για την εκδήλωση είναι έντονο. Οι νέοι της περιοχής δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον, και όλα δείχνουν ότι το Mountain Party θα αποτελέσει ένα από τα πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά events της χρονιάς.

Το Mountain Party στο Σέλι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους να ζήσουν μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση και χαρά στο καταπράσινο τοπίο του Σελίου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69