tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκθεση ζωγραφικής του παιδικού τμήματος του εργαστηρίου "Αρώνης" στο καφέ Κιβωτός στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή το απόγευμα, στο καφέ Κιβωτός, στην Βέροια, η έκθεση του παιδικού τμήματος του εργαστηρίου Αρώνη. Περιλαμβάνονται έργα παιδιών από 8 έως και 16 ετών τα οποία έχουν δημιουργηθεί την τελευταία τριετία αλλά λόγω των υγειονομικών μέτρων που εφαρμόστηκαν στην χώρα μας δεν έχουν εκτεθεί.

Υπάρχουν έργα με κάρβουνο, με ακουαρέλες, με νερομπογιές, με ακρυλικά και με ξυλομπογιές ενώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην θεματολογία (τοπία, φύση, πρόσωπα, ζώα κ.α.).

"Πολλά από αυτά τα παιδιά θα ακολουθήσουν τον δρόμο προς τις σχολές Καλών Τεχνών και Αρχιτεκτονικής. Την προετοιμασία τους την κάνουμε στο εργαστήρι μας. Πολλά από τα παιδιά μας σήμερα είναι φοιτητές. Καμαρώνουμε γι αυτό γιατί δείχνει ότι η δουλειά που κάνουμε βάζει βάσεις και πάνω σε αυτές έργονται τα παιδιά και χτίζουν την Ακαδημαϊκή του καριέρα. Δεν πάει ούτε μια ώρα χαμένη. Πράγματα που θα τα λέγαμε όταν ξεκινά μια προετοιμασία για το πανεπιστήμιο, τα λέμε από πιο πριν με πιο απλές έννοιες, με πιο απλή γλώσσα" σχολίασε ο δάσκαλος του εργαστηρίου Κώστας Αρώνης.

Η έκθεση θα λειτουργήσει έως τις 13 Ιανουαρίου στον όροφο του καφέ Κιβωτός ωστόσο σε δύο εβδομάδες τα έργα θα αντικατασταθούν με νέα, επειδή τα έργα των μαθητών είναι πολλά.

Δείτε στο βίντεο τι λέει για την έκθεση και για τα έργα των παιδιών, ο δάσκαλος του εργαστηρίου Κώστας Αρώνης

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΡΩΝΗ

Βελισσαρίου 2, Φιλίππειο, Βέροια

Σπάρτης 8, Περιοχή Ευζώνων, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977 714 774

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69