tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κρητικό γλέντι στην Γιορτή Τσικουδιάς του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας

Ο Σύλλογος Κρητικών Νομού Ημαθίας πραγματοποίησε το Σάββατο 12/11/2022 την 14η Γιορτή Τσικουδιάς. Στο πολυχώρο «Μεϊντάνι» στη Βέροια και ύστερα από δύο χρόνια εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, οι Κρητικοί, και όχι μόνο, του Νομού Ημαθίας, είχαν την δυνατότητα να ξανά συναντηθούν, να διασκεδάσουν και να γλεντήσουν σε κρητικούς ρυθμούς.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου κος Αλιγιζάκης Στέλιος οποίος σύστησε το νέο Δ.Σ που εκλέχτηκε πρόσφατα, ανέφερε το αίτημα του συλλόγου προς το Δήμο Βέροιας για το θέμα στέγασης, καθώς και την προσπάθεια απόκτησης και ανανέωσης των στολών.

Στη συνέχεια το λόγο είχε ο Γιώργος Σφακιανάκης με το συγκρότημα του, που κράτησε το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών – Πολεοδομίας – Κτηματολογίου – Περιουσίας κος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας κος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης.

Ήταν η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση μετά τον κορωνοϊό, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμας μας, γεμίζοντας τον χώρο «Μεϊντάνι», χόρεψε και διασκέδασε μαζί μας.

Λύρας τση Κρήτης γέννημα κι ακριβοθυγατέρα
οντ’ αρχινάς να κελαηδείς τη νύχτα κάνεις μέρα.

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο fb https://www.facebook.com/imakrhtikoi

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69