tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άναψαν φέτος οι Φωτιές του Αγιαννιού στην Κυριώτισσα (φωτογραφίες, βίντεο)

Μετά από δυο χρόνια λόγω των περιορισμών της πανδημίας του κορονοϊού, ο σύλλογος Κυριώτισσας Ουτοπία διοργάνωσε φέτος την εκδήλωση που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.  Τις Φωτιές του Αγιαννιού.

Στην πλατεία της Κυριώτισσας μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Βλασίου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου. Κάτοικοι της περιοχής κι όχι μόνο. Γονείς με τα παιδιά τους και συμπολίτες μας όλων των ηλικιών.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με προβολή δύο ταινιών μικρού μήκους παραγωγής του Συλλόγου, ενώ στη συνέχεια άναψαν οι Φωτιές του Αγιαννιού.

Τα Μαγιάτικα στεφάνια πήραν την θέση τους στην οδό Γρηγορίου Ξενόπουλου και περίμεναν μια σπίθα να τ’ ανάψει. Μικροί και μεγάλοι δημιούργησαν μια μεγάλη σειρά κι ο ένας μετά τον άλλο πήραν φόρα και πήδηξαν πάνω από τις φλόγες. Το έθιμο θέλει να πηδήξει ο καθένας από τρεις φορές. Η διαδικασία αυτή κράτησε έως ότου καούν όλα τα στεφάνια.

Τα μέλη του Συλλόγου προσέφεραν τυροπιτάκια, λουκούμια και κεράσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο λειτούργησε έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες που ετοίμασαν με μεράκι τα μέλη του συλλόγου. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρωτότυπα πλεκτά ρούχα κι αξεσουάρ, μακραμέ βραχιόλια και κολιές, πορτοφολάκια κεντημένα με μοναδικά σχέδια ή πλεκτά, κοκαλάκια για μαλλιά, τσάντες, είδη ραπτικής κ.α.

Επιπλέον διοργανώθηκε λαχειοφόρος αγορά και οι νικητές κέρδισαν ένα πίνακα ζωγραφικής που φιλοτέχνησε η Ειρήνη Σαββαΐδου, δωρεάν μαθήματα γιόγκα για δύο βδομάδες στον χώρο του συλλόγου και ένα βραχιόλι μακραμέ.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Ελένη Μπαλτζή, μέλος του Συλλόγου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69