tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων πραγματοποιήθηκε στη Νέα Νικομήδεια (φωτογραφίες)

Εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού πραγματοποίησε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Αριστοτέλης» Νέας Νικομήδειας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου, μετά την Θεία Λειτουργία στο μνημείο του καπετάν Βαγγέλη, στον προαύλιο χώρο του συλλόγου.

Εκεί συγκεντρώθηκαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου που εκφώνησαν ποιήματα, μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας και χωριανοί.

Ο Παύλος Κετόγλου, ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία του χωριού, μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Θεοχάρη Δεμερτζίδη, φύτεψε μια ελιά, η οποία συμβολίζει τις ρίζες μας. "Μία ρίζα για τις ρίζες μας"!

Τον Δήμο Βέροιας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Καλλίστρατος Γρηγοριάδης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί και να παρακολουθήσει την εκδήλωσή μας.

Ευχαριστούμε τον Καλλίστρατο Γρηγοριάδη που εκπροσώπησε τον Δήμο Βέροιας, τον Πρόεδρο του χωριού μας και την πρόεδρο του Σ.Ε.Α "Η ΑΓΑΠΗ" καθώς επίσης και τους μαθητές της ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου μαζί με την δασκάλα τους Φιλιππίδου Βάσω, που μας συγκίνησαν τόσο με τις ομιλίες και τα ποιήματά τους όσο και με τις ζωγραφιές που μας παρουσίασαν. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον Μπουτογλίδη Χρήστο που μας πρόσφερε τα γλυκίσματα για τον μπουφέ που ετοιμάσαμε.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κύριο Κετόγλου Παύλο που, παρά την προχωρημένη ηλικία του, μας έκανε την τιμή να φυτέψει την ελιά με την βοήθεια του Δεμερτζίδη Θεοχάρη.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους και κάθε χρόνο να είμαστε παρόντες ώστε να τιμούμε τους προγόνους μας».

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69