tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Ευρυδίκη μετέφερε το δικό της μήνυμα στο "Mom in action"

Λίγες ημέρες πριν την καλοκαιρινή συναυλία της Ευρυδίκης στην Νάουσα, το "Mom in action" μίλησε με την τραγουδίστρια και μετέφερε τα δικά της μηνύματα.

Πότε ήταν η πρώτη φορά που άκουσες για το mom in action; Πως αντέδρασες όταν άκουσες για την ομάδα και την ιδέα του να είσαι κοντά μας για έναν τέτοιο σκοπό;
Ε: Γνωρίζω για την ίδρυση και δράση του συλλόγου εδώ και αρκετό καιρό. Παιδιά που ασχολούνται με το «mom in action” με πλησίασαν αρκετές φορές για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο μίας συναυλίας με στόχο να βοηθήσουμε οικογένειες που έχουν ανάγκη και χαίρομαι ιδιαίτερα που το πετύχαμε. Θα χαρώ ακόμα περισσότερο αν επιτευχθεί ο στόχος μας και μαζευτεί το χρηματικό ποσό που θα ήθελε ο σύλλογος να προσφέρει ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες κάθε συνανθρώπου μας που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Σε κάποια συνέντευξη είχα ακούσει να λες χαρακτηριστικά για μια θεσούλα στο όνειρο, γιατί αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το κλέψει. Πιστεύεις ότι ο κόσμος έχει σταματήσει να οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο; Από την μεριά σου τι θα μπορούσες να προτείνεις σε όλους αυτούς που έχουν σταματήσει να ονειρεύονται ;
Ε: Το όνειρο είναι αυτό που μας δίνει ελπίδα. Ελπίδα για να συνεχίσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια, ελπίδα για να παίρνουμε δύναμη και να προχωράμε μπροστά φτιάχνοντας ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να διεκδικούμε ό,τι μας αξίζει. Να κάνουμε ό,τι αγαπάμε και να μην αφήνουμε τίποτα και κανέναν να γκρεμίζει αυτό που εμείς χτίζουμε. Αγάπη χρειάζεται και πίστη για να έχουμε στη ζωή μας μόνο χαμόγελα. Και όλα τότε γίνονται πιο εύκολα.

Η ομάδα μας έχει σαν μότο το εξής : Μερικά παιδιά είναι χαρούμενα με λιγότερα πράγματα, φροντίζουμε να μην τους λείψουν ούτε αυτά. Τι δεν πρέπει να λείψει από ένα παιδί κατά την δική σου γνώμη για να νιώθει πλήρης;
Ε: Η αγάπη. Η αγκαλιά. Το χαμόγελο. Κανένα υλικό αγαθό δε μπορεί να αντικαταστήσει την ευτυχία που αισθάνεται ένα παιδί όταν νιώθει ότι το αγαπούν. Η αγάπη μας τα κάνει να αισθάνονται ασφάλεια. Η αγάπη μας τα κάνει να αισθάνονται όμορφα, έξυπνα, σπουδαία, μοναδικά και αυτό τους δίνει τεράστια εσωτερική δύναμη για να πετύχουν στη ζωή τους.

Ήσουν και είσαι ιδιαίτερα αγαπητή από τους νέους, τους τότε, που σε ακολουθούν ακόμα και σήμερα αλλά και τους σημερινούς νέους. Κάθε εποχή είναι διαφορετική, διαπιστώνεις μεγάλες διαφορές με το σήμερα; Έχουν τις ίδιες ανησυχίες με τότε;
Ε: Αλλάζοντας οι εποχές αλλάζουν μαζί και πολλά άλλα πράγματα. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την ανάπτυξη γενικότερα σε όλους τους τομείς βλέπουμε τους νέους να βρίσκονται αντιμέτωποι με διαφορετικές καταστάσεις. Κατά βάθος όμως οι ανησυχίες είναι πάντα ίδιες αφού και οι ανάγκες παραμένουν ίδιες. Αλλάζει ο τρόπος που γίνονται τα πράγματα, οι ρυθμοί, η επαφή, αλλά το ζητούμενο είναι πάντα ίδιο.

25 χρόνια και κάτι ενεργής δισκογραφίας και ζωντανών εμφανίσεων. Πόσο δύσκολο είναι να χωρέσεις όλη αυτήν την πορεία σε μια live εμφάνιση; Μπορείς να μας αποκαλύψεις ένα μέρος από αυτό που έχεις ετοιμάσει για το Σάββατο;
Ε: Δύσκολο αν περιμένει κανείς να ακούσει όλα τα τραγούδια μου. Αυτό θα ήταν αδύνατο. Μέσα όμως από μία επιλογή ρεπερτορίου που καλύπτει όλα αυτά τα χρόνια μένουν όλοι ευχαριστημένοι. Λέω πολλά από τα πρώτα μου τραγούδια όπως έχουν διασκευαστεί από τους victory in rio, κάτι που ενθουσιάζει το κοινό γιατί είναι πάντα όμορφο και συγκινητικό συγχρόνως να ακούς τραγούδια που αγάπησες στην εφηβεία σου δοσμένα με μια φρέσκια, διαφορετική προσέγγιση. Πολλά λοιπόν δικά μου τραγούδια, παλιά και πιο καινούργια καθώς και αρκετές διασκευές πάντα παρέα με τους VICTORY IN RIO, μία καινούργια εξαιρετική μπάντα που πολύ σύντομα κυκλοφορεί και το πρώτο της άλμπουμ.

Τέλος να σε ευχαριστήσουμε που αποφάσισες να γίνεις και εσύ κομμάτι της προσπάθεια μας. Αφήνουμε λοιπόν αυτήν την κουβέντα να κλείσει με τον τρόπο που θα ήθελες.
Ε: Εγώ σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να σταθώ κι εγώ με το δικό μου τρόπο δίπλα στους συνανθρώπους μας. Μαζί με σας, με σύμμαχο μόνο τη φωνή μου καλώ το φιλόμουσο κοινό της Νάουσας να γίνει μέρος αυτής της τεράστιας αγκαλιάς που ονειρευόμαστε να φτιάξουμε στις 9 Ιουλίου ώστε όλοι μαζί να κρατήσουμε σφιχτά τις οικογένειες που μας χρειάζονται.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69