BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Φωτογραφική Έκθεση Ανθισμένων Ροδακινιών: Εγκαίνια και απονομή βραβείων στους νικητές του διαγωνισμού

Το βράδυ της Παρασκευής, 18 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα τις ανθισμένες ροδακινιές, συνοδευόμενα από την απονομή βραβείων του σχετικού φωτογραφικού διαγωνισμού. Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας (ΤΟΒ), η Ένωση Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, και η Fujifilm Hellas.

Στην όμορφη αυτή βραδιά, οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν στη μαγεία της ανθοφορίας των ροδακινιών μέσα από τις φωτογραφίες που έχουν συμμετάσχει στους διαγωνισμούς από την αρχή του θεσμού το 2017. Τα μοναδικά αυτά έργα, τα οποία κέρδισαν αναγνώριση και εκτός Ελλάδας, αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της Βέροιας και των γύρω περιοχών, προβάλλοντας ταυτόχρονα τον τουρισμό και τον πολιτισμό της περιοχής.

Την εκδήλωση παρουσίασε η γραμματέας του ΤΟΒ, Νατάσα Κωνσταντινίδου, λόγω της απουσίας της προέδρου, Γιάννας Πιλιτσίδου, η οποία απουσίασε λόγω ασθένειας. Η κ. Κωνσταντινίδου μετέφερε το μήνυμα της προέδρου και των μελών του ΤΟΒ, ενώ στη συνέχεια, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Ένωσης Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, Δημήτρη Κοντσίδη, απένειμαν τα βραβεία του διαγωνισμού «Ανθισμένες Ροδακινιές 2024».

Οι νικητές που κέρδισαν από μία φωτογραφική μηχανή Instax Mini είναι οι εξής:

  1. Βασίλειος Σπυριάδης
  2. Μαρίνα Λυπιρίδου
  3. Βασίλειος Στεργιόπουλος

Το τέταρτο βραβείο, το οποίο ήταν επίσης μια φωτογραφική μηχανή και απονεμήθηκε από το κοινό, κέρδισε ο Γιώργος Σουμελίδης, καθώς η φωτογραφία του συγκέντρωσε τα περισσότερα likes στο Instagram.

Ακολούθησαν οι απονομές τιμητικών διακρίσεων στους νικητές του διαγωνισμού «High in the Blooms! Peach Trees & Hot Air Balloons Photo Contest». Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού απονεμήθηκε στον Γιώργο Σουμελίδη και συνοδευόταν από ένα μοναδικό έργο τέχνης του καλλιτεχνικού διδύμου Frank Moth, με τίτλο «Ο τρόπος που μου χαμογέλασες άνθισε εντός μου το Φως του κόσμου - Για τη Βέροια». Πρόκειται για ένα ψηφιακό κολλάζ, εμπνευσμένο από την άνοιξη του 2024, όταν τα χωράφια με ροδακινιές, αμυγδαλιές και κερασιές στην περιοχή άνθισαν.

Το δεύτερο βραβείο, που περιλάμβανε διαμονή στο πολυτελές Olganos VL Luxury Rooms & Suites και δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο Vergiotiko Taverna για δύο άτομα, απονεμήθηκε στον Γιάννη Γαλιάτσο. Το τρίτο βραβείο, το οποίο προσέφερε γεύμα γευσιγνωσίας με οινοποιήματα της Ημαθίας και τοπικές γεύσεις από τον σεφ του 12 γράδα, Ιωάννη Σαμούκα, απονεμήθηκε στον Βασίλειο Στεργιόπουλο.

Διακρίσεις απονεμήθηκαν επίσης στους:
 
Mπαμίχας Δημήτρης
Θεοδόσης Κελλάρης
Βαγγέλης Αγγέλογλου
Βούλα Τσαγανού
Βούλα Τσαγανού
Ειρήνη Οικονομοπούλου
Θάνος Χαρίσης
Θεολόγος Μαρμάγγελος
Θωμάς Κοτζαμπασόπουλος
Θωμάς Κοτζαμπασόπουλος
Βασίλειος Στεργιόπουλος
Βαρακλής Ιωάννης
Κωνσταντίνος Μουπασιρίδης
Στέργιος Κουγιουμτζής
Κατερίνα Στριάκα
 
* Τα διπλά ονόματα είναι διπλές διακρίσεις για διαφορετικές φωτογραφίες. 

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα από τον Κοι.Σ.Π.E. Δεσμός Ημαθίας, ενώ τα κρασιά ήταν προσφορά του οινοποιείου Ταζογλίδου.

View this gallery on Flickr

 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69