BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Cantina Festival στη Βέροια – Μουσική, xορός και Ποντιακή παράδοση

Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίστηκε το Σάββατο το Cantina Festival στη Βέροια, προσελκύοντας πλήθος κόσμου και τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων. Το φεστιβάλ, μετέτρεψε την περιοχή του Προμηθέα σε σημείο συνάντησης για ανθρώπους κάθε ηλικίας που ήθελαν να απολαύσουν παραδοσιακές γεύσεις και να διασκεδάσουν με μουσική και χορούς.

Η βραδιά της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ ήταν αφιερωμένη στην ποντιακή παράδοση, με την εμφάνιση του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέα να κλέβει την παράσταση. Οι χορευτές, φορώντας παραδοσιακές στολές, παρουσίασαν αυθεντικούς ποντιακούς χορούς, προκαλώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει όχι μόνο την παραδοσιακή μουσική του Πόντου, αλλά και να γευτεί τους μεζέδες που σιγοψήνονταν στη σχάρα, προσδίδοντας στην ατμόσφαιρα τον μοναδικό χαρακτήρα της αυθεντικής ελληνικής γιορτής.

Παραδοσιακές Γεύσεις και Απολαύσεις

Η γαστρονομία έχει κεντρικό ρόλο στο Cantina Festival. Οι επισκέπτες γεύτηκαν λαχταριστά πιάτα με κρεατικά που ψήνονταν επιτόπου στις καντίνες, δημιουργώντας μια γιορτινή και χαλαρή ατμόσφαιρα. Όσο η μουσική συνόδευε την εκδήλωση, οι μυρωδιές από τις σχάρες κάλυπταν την περιοχή, προσκαλώντας τον κόσμο να απολαύσει τις γεύσεις της υπαίθριας μαγειρικής. Για επιδόρπιο, οι λουκουμάδες με μέλι και κανέλα έκλεψαν τις εντυπώσεις, ολοκληρώνοντας τη γαστρονομική εμπειρία με τον πιο γλυκό τρόπο.

Το Cantina Festival στη Βέροια συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή, τελευταία ημέρα, μετά τις 5μμ.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69