BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Όμιλος Φίλων Θεάτρου: Τα επόμενα πολιτιστικά ραντεβού

Γέμισε χθες το θέατρο της Ραχιάς στην παράσταση όρθιας κωμωδίας που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας, παρά τις πολλές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα αυτήν την περίοδο στην ευρύτερη περιοχή. Η συμμετοχή του κοινού, αν και το θέατρο δεν βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Βέροιας, απέδειξε την πολιτιστική δίψα των πολιτών, αναδεικνύοντας τον χώρο αυτόν ως έναν νέο πυρήνα πολιτισμού.

Ο Όμιλος, μέσα από την πολύχρονη προσπάθειά του, συνεχίζει να προωθεί την πολιτιστική αποκέντρωση και τη δημιουργική αξιοποίηση του θεάτρου της Ραχιάς. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, ο στόχος είναι να γίνει ευρέως γνωστός αυτός ο χώρος-κόσμημα και να καθιερωθεί ως κέντρο πολιτισμού για τη Βέροια και τις γύρω περιοχές. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια, όταν ο Όμιλος ανέλαβε τη διαχείριση του θεάτρου, και από τότε ενισχύεται συνεχώς με εκδηλώσεις που αγκαλιάζουν την τέχνη και τον πολιτισμό.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, ανακοινώθηκαν και οι επόμενες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού:

23 Οκτωβρίου, 20:00: Μουσική συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Μπούσουλα. Η είσοδος είναι δωρεάν, με προαιρετική προσφορά αγαθών για το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο.

3 Νοεμβρίου, 19:30: Νέα παράσταση stand-up comedy με τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο. Η είσοδος είναι στα 10€, ενώ η προπώληση γίνεται στο βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο.

Ο Όμιλος καλεί το κοινό να στηρίξει ενεργά τις επόμενες εκδηλώσεις, συνεχίζοντας τη δυναμική του πορεία στον πολιτιστικό χώρο της περιοχής.

20241012 203239

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69