tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Εντυπωσιακή Συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Νικομήδειας «Αριστοτέλης» στο Χορευτικό Φεστιβάλ Πλαταμώνα

Με ενθουσιασμό και θερμό χειροκρότημα υποδέχθηκε το κοινό τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Νικομήδειας «Αριστοτέλης» κατά τη διάρκεια του χορευτικού φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στον Πλαταμώνα. Η εκδήλωση εντάσσεται στον εορτασμό της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και έφερε στο προσκήνιο την πλούσια παράδοση των χορών του Πόντου.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε μια εορταστική γιορτή του παραδοσιακού πολιτισμού, με την παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων που εντυπωσίασαν το πλήθος των θεατών. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Νικομήδειας «Αριστοτέλης» ξεχώρισε με τις εκτελέσεις του, κερδίζοντας την αποδοχή και τα συγχαρητήρια του κόσμου για την εξαιρετική του απόδοση.

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταμώνα σε συνεργασία με τον δήμο Δίου Ολύμπου, ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή πατινάδα στην παραλία του Πλαταμώνα. Η πομπή αυτή κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να συμμετάσχουν στη γιορτή, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και συμμετοχής.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν επίσης άλλα τέσσερα χορευτικά συγκροτήματα, τα οποία προσέφεραν ποικιλία χορών και μουσικών παραστάσεων, ανεβάζοντας το επίπεδο της εκδήλωσης. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ενέργεια, με το κοινό να δίνει φοβερό παλμό και να μην σταματά να συγχαίρει τους χορευτές για την άψογη παρουσίασή τους.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69