tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Χορευτική εκδήλωση στον Άγιο Γεώργιο

Στις 21 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, η αυλή του Δημοτικού Σχολείου στον Άγιο Γεώργιο θα γεμίσει με χρώματα, μουσική και χορό, καθώς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου διοργανώνει μια ιδιαίτερη πολιτιστική εκδήλωση στο πλαίσιο του τοπικού πανηγυριού.

Η εκδήλωση, η οποία αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, θα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από διάφορα χορευτικά συγκροτήματα. Συγκεκριμένα, οι πολιτιστικοί σύλλογοι Αγίου Γεωργίου, Μικρασιατών Ημαθίας, και Νέας Νικομήδειας θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με  χορογραφίες, από την Μακεδονία, τον Πόντο και την Μικρά Ασία προσφέροντας μια μαγευτική βραδιά.

Η συμμετοχή των τριών αυτών συλλόγων αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής και ενισχύει την τοπική παράδοση, ενώ δίνει την ευκαιρία στους θεατές να γνωρίσουν και να απολαύσουν τους χορούς που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής πολιτιστικής ταυτότητας.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης, προσδίδει μια νοσταλγική και αυθεντική ατμόσφαιρα στη βραδιά, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία που ενώνει την παράδοση με την τοπική κοινότητα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου, με τη συνεχή του δράση, συνεχίζει να προάγει την πολιτιστική κληρονομιά και να φέρνει κοντά ανθρώπους όλων των ηλικιών, κρατώντας ζωντανές τις παραδόσεις που αποτελούν θεμέλιο της τοπικής κοινωνίας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69