tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα "Από Χρυσάφι και Φωτιά" των Γιώργου Δάμτσιου και Βαγγέλη Βουραζάνη

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Bookstagram Store το μυθιστόρημα "Από Χρυσάφι και Φωτιά" των συγγραφέων Γιώργου Δάμτσιου και Βαγγέλη Βουραζάνη.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο από το διαδίκτυο είτε από επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

1941, Χαβάη

«Αγαπώ τον ωκεανό στα μάτια σου. Τώρα που τον είδα, αν το θέλει η μοίρα μου, ας πεθάνω…» ψελλίζει ο σμηναγός Τζόρτζιο Μαγκρέλλι μισολιπόθυμος στα χέρια της Φρίντα Τζέιμς, τη στιγμή που γύρω τους οι βόμβες σπέρνουν τον όλεθρο στο Περλ Χάρμπορ. Από τον λαιμό του κρέμεται η στρατιωτική του ταυτότητα και ένας χρυσός σταυρός, που έχει για πλαϊνά μέρη δυο φτερά. Αν δεν τα καταφέρει, θέλει να της πει ότι επιθυμία του είναι να τον κρατήσει εκείνη, μα το σκοτάδι τον καταπίνει. Ποιος μπορεί να μαντέψει το σχέδιο που υφαίνουν οι Μοίρες για δύο ερωτευμένους νέους που μέσα στη φρίκη του πολέμου τη στιγμή που όλα γύρω τους φλέγονται;

Σήμερα

Η Λητώ Καρλή σκέφτεται την πρώτη φορά που συνάντησε τον Μιλτιάδη Βονόρτα στις πυρκαγιές του Βερμίου. Το πρώτο τους φιλί. Κι έπειτα τα μελιά μάτια του σμηναγού Γιώργου Χαλκιωτάκη να την κοιτάζουν σκληρά και νιώθει να της κόβεται η αναπνοή. Ο σταυρός με τα φτερά στα πλαϊνά νιώθει ότι της καίει τα σωθικά. Είναι ένα κόσμημα που κουβαλάει μυστικά που αγνοεί και την πνίγουν. Θέλει να τον πετάξει από πάνω της. Πιάνει για να τον ξεριζώσει, αλλά το άγγιγμα της Άρτεμης Χαλκιωτάκη τη σταματά.

«Πρόσεχέ το τούτονα απού κρατείς. Γονικό απ’ τσ’ αιθέρες είναι και έμελλε να φτάξει στη χέρα αππού αληθινά ανήκει», της λέει η Κρητικιά γερόντισσα και τον σφίγγει μέσα στα χέρια της, με την υπόσχεση να της αποκαλύψει σύντομα την ιστορία του και να λύσει τις κατάρες που τον δένουν.

Κι αν δυο ψυχές γεννηθούν για να ζήσουν ενωμένες, καμιά δύναμη στον κόσμο δεν είναι ικανή να τις χωρίσει…

Βιογραφικά συγγραφέων:

Ο Γιώργος Δάμτσιος γεννήθηκε το 1978 και μένει στη Νάουσα Ημαθίας. Είναι ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Bookstagram. Από τις εκδόσεις BELL κυκλοφορεί η crime fiction σειρά του με τίτλο «Ευγενείς Άγριοι», η οποία βρίσκεται ήδη στο πέμπτο βιβλίο. Έχει συνεργαστεί επίσημα με συγκροτήματα όπως οι Judas Priest και Nightwish, καθώς και με συγγραφείς όπως οι Adam Nevill και Graham Masterton, για λογαριασμό του λογοτεχνικού/μουσικού project “The Metal Chapters”, το οποίο διατηρεί μαζί με τους Μάριο Δημητριάδη και Roger Rovento. Παίζει μπάσο στο Heavy Metal συγκρότημα Silent Vortex ενώ αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει λάβει τη διεθνή πιστοποίηση EFFE που αποτελεί την ευρωπαϊκή σφραγίδα ποιότητας. Πραγματοποιεί σεμινάρια δημιουργικής γραφής για λογαριασμό του Γραφείου Πολιτισμού του Δήμου Η. Π. Νάουσας, και είναι μέλος της Επιτροπής Ισότητας του ίδιου Δήμου. Έχει κυκλοφορήσει δεκατρία βιβλία και έχει συμμετάσχει με διήγημά του σε δεκαεφτά συλλογικά έργα ή βιβλία άλλων συγγραφέων, συχνά κατόπιν διακρίσεων σε διαγωνισμούς.

Ο Βαγγέλης Βουραζάνης γεννήθηκε το 990 στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 εισήχθη στα ΤΕΙ Καβάλας, στο Τμήμα Διαχείρισης Πληροφοριών, αλλά οικονομικές δυσχέρειες τον ανάγκασαν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να εργαστεί. Για μία δεκαετία εργάστηκε ως barista, ενώ το 2017 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ψυχή από Μαύρο Βελούδο» (Εκδόσεις Βάρφη). Ακολούθησε η συνεργασία του με τις εκδόσεις Λιβάνη με τα βιβλία «Η συμφωνία των Λεόντων» & «Μια ξεχασμένη χώρα». Το 2021 εκδόθηκε από τις εκδόσεις Υδροπλάνο «Ο πρίγκιπας της Ζαεντάν» και το 2022 «Το άγγιγμα του Θεού». Πλέον είναι εκτροφέας ωδικών πτηνών και δηλώνει ερωτευμένος με τις δύο κόρες του και τη συγγραφή, η οποία αποτελεί την τέλεια ψυχοθεραπεία κατά τον ίδιο.

Γιώργο και Βαγγέλη καλοτάξιδο το πρώτο σας κοινό βιβλίο! 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69