tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσιάστηκε στη Νάουσα το βιβλίο «Η Νάουσα μέσα από τις εφημερίδες 1875-1940»

Ένα βιβλίο το οποίο αποτελεί μια σημαντική παρέμβαση για την ιστορία της Νάουσας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής 9/10 στην αίθουσα «ΕΡΙΑ» από την Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος». Πρόκειται για το βιβλίο του Θεόδωρου Ζιώτα «Η Νάουσα μέσα από τις εφημερίδες 1875-1940».

Ανάμεσα τους στους παρευρισκόμενους οι: Ο Άγγελος Τόλκας Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ οι δημοτικοί σύμβουλοι συμβούλου Ίλια Ιωσηφίδου, Λάκη Λακηνάνο (ΛΑΣ), Γιάννη Μυλωνά και τον υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας Γρηγόρη Μαρκοβίτη, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σ. Τσίτσης,η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φ. Καρασαρλίδου, εκπρόσωποι μαζικών φορέων κ.α.

Για το βιβλίο μίλησαν ο ιστορικός ερευνητής- συγγραφέας Στέργιος Αποστόλου (την εισήγηση ανάγνωσε η κόρη του Σπυριδούλα), ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Αλέκος Χατζηκώστας, οι επιμελητές του τόμου Δήμητρα Τζάκη-Μπεσλίκα και Αλέξανδρος Οικονόμου (πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας) και τέλος σύντομη παρέμβαση έκανε ο συγγραφέας Θόδωρος Ζιώτος και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69