tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενημερωτική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας διοργάνωσε η 8η ΤΟΜΥ Βέροιας

Με μεγάλη προσέλευση και μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η ενημέρωση της 8ης ΤΟΜΥ για την Παγκόσμια ημέρα κατά της Ηπατίτιδας, στην πλατεία δημαρχείου Βέροιας.

Η ομάδα της Καλλιθέας πρωτοτύπησε κάνοντας δωρεάν διαγνωστικά τεστ αντισωμάτων Ηπατίτιδας C στους πολίτες της Βέροιας με στόχο την προαγωγή υγείας του πληθυσμού.

Το κοινό ενημερώθηκε πως η ηπατίτιδα χαρακτηρίζεται σιωπηλή νόσος γιατί τα συμπτώματα εμφανίζονται αρκετά χρόνια αργότερα από τη στιγμή της νόσησης. Για το λόγο αυτό κρίνεται αναγκαία η εγρήγορση όλων των επαγγελματιών υγείας και η επαγρύπνηση του πληθυσμού με στόχο την πρόληψη και την έγκυρη διάγνωση.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω η 8η ΤΟΜΥ υλοποίησε ακόμη μία ενημερωτική δράση.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Βοργιαζιδης Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών δόμησης περιουσίας κτηματολογίου κ. Τσαχουριδης Αλέξανδρος και η κα. Ανδρεάδου Μαρία εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνου.

Η ομάδα των επαγγελματιών υγείας απαρτιζόταν από τον Ιατρό κ. Τζαφέρη Ηλία-Συντονιστή της 8ης ΤΟΜΥ, τον Επισκέπτη Υγείας κ. Θεοδωρίδη Κωνσταντίνο και τις Νοσηλεύτριες κα. Μεταλλίδου Χρυσάνθη και κα. Τζιάτζιου Άννα.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69