Έκαψαν τον καρνάβαλο στο Μακροχώρι

Αποκριάτικη εκδήλωση διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Μακροχωρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας. Καρναβαλιστές, μέλη πολιτιστικών συλλόγων και κατοίκων του Μακροχωρίου, συμμετείχαν το απόγευμα στην καρναβαλική παρέλαση που ξεκίνησε από τον χώρο της κοινότητας με τελικό προορισμό την πλατεία Καστοριανών.

17-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Τον ετήσιο χορό της διοργάνωσε η Καλλιθέα Βέροιας

Τον ετήσιο χορό του διοργάνωσε ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος «η Καλλιθέα» Βέροιας. Ο σύλλογος φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυσή του, συνεχούς δράσης και προσφοράς στον τόπο μας.

17-03-2024 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

"Διήλθομεν διά πυρός και ύδατος": Το βιβλίο του Δημοτικού Κουλούρας θα παρουσιαστεί στην…

Το βιβλίο που εξέδωσε το Δημοτικό Σχολείο της Κουλούρας με τίτλο "Διήλθομεν διά πυρός και ύδατος" θα παρουσιαστεί στην Βέροια την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 6.30μμ, στην Ελιά.

17-03-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Χιλιάδες κόσμου στη Νάουσα - Κορυφώθηκε η Αποκριά με επίκεντρο το δρώμενο «Γενίτσαροι…

Με επίκεντρο το μοναδικό δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες» χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκαν την Κυριακή 17 Μαρτίου τη Νάουσα στην κορύφωση της Αποκριάς της.

17-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Χάσκα και γαϊτανάκι από το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας έκανε αναπαρασταση το εθίμου "Χάσκα" σε κάποια από τα παιδικά τμήματα του. Ακόμη τα εφηβικά και τα υπόλοιπα παιδικά τμήματα χόρεψαν μερικούς σκωπτικούς , μιμητικούς και αποκριατικους χορούς: Πιπερι,κουκιά, Χαραλάμπη κ.τ.λ.

17-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Μεγάλο ολοήμερο γλέντι σε όλη τη Νάουσα το Σάββατο

Το θεσμοθετημένο εδώ και αρκετά χρόνια ολοήμερο γλέντι με τίτλο «ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ» είχε την τιμητική του σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου, καθώς χιλιάδες κόσμου, γλέντησαν, πίνοντας ,τρώγοντας και φυσικά χορεύοντας σε όλα τα καταστήματα εστίασης της Νάουσας.

16-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αποκριάτικο παιδικό πάρτι διοργάνωσαν στην Βέροια ο Εμπορικός Σύλλογος και η ΚΕΠΑ

Αποκριάτικη εκδήλωση για μικρούς και  μεγάλους διοργάνωσαν το Σάββατο το πρωί στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, ο Εμπορικός Σύλλογος και η ΚΕΠΑ. Η πλατεία πλημμύρισε μικρούς καρναβαλιστές που διαδέδασαν με τους δυο ξυλοπόδαρους και απόλαυσαν γλυκιές λιχουδιές

16-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ξέφρενο Disco Party στη Νάουσα

Ξέφρενο ήταν το Disco Party που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Νάουσα-Αποκριά 2024" το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου στην πύλη του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

16-03-2024 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το έθιμο του "Αποκριάτικου Φανού" στην Αλεξάνδρεια

Ο πολιτιστικός σύλλογος "Ο Αμάραντος" θα αναβιώσει και φέτος το έθιμο του "Αποκριάτικου Φανού " την Κυριακή 17 Μαρτίου. Η εκδήλωση θα πραματοποιηθεί μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Αλεξανδρείας.

15-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Τράνταξαν το κέντρο της Βέροιας οι 'Καπεταναίοι'

Με πάρα πολύ κόσμο αναβίωσε τις φετινές απόκριες το έθιμο των “Καπεταναίων” ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας. Στην κορύφωση του εθίμου, το κέντρο πλημμύρισε κόσμο που ακολουθούσε τους "Καπεταναίους" και "τράνταξε" την πόλη.

15-03-2024 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Η Ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου στο Σταρ

Με κεντρικό σύνθημα τη φράση ‘Σινεμά στη γλώσσα μας’, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου διοργανώνει την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 τη δράση ‘Ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου’, με τιμή εισιτηρίου μόλις 3€.

15-03-2024 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Κούλουμα στο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας και το Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς σας προσκαλούν την Καθαρά Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου για να γιορτάσετε όλοι μαζί τα Κούλουμα. Ο καλύτερος χαρταετός θα βραβευτεί.

15-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το παραμύθι «Το βάζο με τα μοναχικά μπισκοτάκια…» θα παρουσιαστεί στη Νάουσα

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, στις 19:00 στην αίθουσα «Βέτλανς» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς», η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας- Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό (Μ.Α.μ.Α) θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά...

15-03-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Κυκλοφόρησε η Ανθολογία του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ποίησης Νάουσας

Κυκλοφόρησε η ανθολογία του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ποίησης Νάουσας "Ο Αριστοτέλης και ο κόσμος" η οποία εκδόθηκε πρόσφατα από τον εκδοτικό οίκο "ΟΤΑΝ" της Αθήνας. Η ανθολογία αυτή είναι το απόσταγμα από το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Νάουσας, που υποδέχτηκε...

14-03-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Κούλουμα στο Ροδοχώρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί» θα διοργανώσουν την Καθαρά Δευτέρα τα πατροπαράδοτα Κούλουμα στον προαύλιο χώρο του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα. Θα προσφερθεί ζέστη φασολάδα ενώ όσοι βρεθούν εκεί θα διασκεδάσουν με παραδοσιακούς σκοπούς Ματσούκας. Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση...

14-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Γενική συνέλευση στην Μίεζα

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Μίεζα Κοπανού το Σάββατο 17 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Κοπανού.

14-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Κοτταρίδη στο Greece Talks: Στις Αιγές η επισκεψιμότητα πλέον συγκρίνεται με νούμερα του…

Για τη μείζονος σημασίας αρχαιολογική κληρονομιά του βασιλείου των Μακεδόνων, αλλά και για το πώς μπορεί να διαμορφωθεί, εκ νέου, ένας ακόμα πιο ενδιαφέρον αρχαιολογικός χάρτης της Ελλάδας μίλησε η κορυφαία αρχαιολόγος, Αγγελική Κοτταρίδη, Επίτιμη έφορος Αρχαιοτήτων Ημαθίας, στο δεύτερο...

14-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Παιδικό μασκέ πάρτι το Σάββατο στην Βέροια

Ο Εμπορικός Σύλλογος και η ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας συνδιοργανώνουν αποκριάτικη εκδήλωση για μικρούς, που μπορούν να καλέσουν και μεγάλους! Με μασκαράδες, με γλυκιές λιχουδιές, παιχνίδια με ξυλοπόδαρους που θα διασκεδάσουν όσους θα συμμετέχουν στην πολύχρωμη αποκριάτικη εκδήλωση που θα...

14-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Κούλουμα στην Πατρίδα

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς" σας προσκαλεί την Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 στις 10:30 π.μ., να γιορτάσουμε μαζί τα παραδοσιακά κούλουμα με φασολάδα, λαγάνα, χαλβά, ελιές, τουρσιά, άφθονο κρασί, μουσική και τραγούδια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο...

14-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Κορυφώνεται η Αποκριά της Νάουσας και με το μοναδικό δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες»

Με επίκεντρο το μοναδικό δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες», κορυφώνεται το τριήμερο 16-18 Μαρτίου η Αποκριά της Νάουσας. Χιλιάδες κόσμου, αναμένεται να επισκεφτεί τη Νάουσα μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα, ενώ ήδη η πληρότητα σε ξενοδοχεία και καταλύματα, στη Νάουσα, την Ημαθία και τους γύρω...

14-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Διαδικτυακή Έρευνα από τον Δήμο Νάουσας για την Αποκριά 2024

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, στο πλαίσιο της Αποκριάς 2024, διεξάγει μια διαδικτυακή έρευνα με σκοπό τη βελτίωση των παροχών και των εκδηλώσεων.

14-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πετυχημένο το «Καρναβάλι των χρωμάτων» στο Πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου

Πετυχημένο ήταν το «Καρναβάλι των χρωμάτων» το μασκέ πάρτι για όλα τα παιδιά, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Νάουσα-Αποκριά 2024" την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο Πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου, παρουσία και της Αντιδημάρχου Τουρισμού...

14-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Η βιβλιοθήκη ή Το ημερολόγιο ενός αναγνωστικού καταστρώματος» του Σωτηράκ Καράντζα παρουσιάστηκε στην…

Το βιβλίο του Σωτηράκ Καράντζα «Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ή ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κουκκίδα, παρουσιάστηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου, στο φουαγιέ της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

13-03-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Κούλουμα στο Γιαννακοχώρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γιαννακοχωρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας και την Τοπική Κοινότητα Γιαννακοχωρίου θα διοργανώσουν Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ. στο γήπεδο του χωριού.

13-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Κούλουμα στον Σταυρό

Κούλουμα στο γήπεδο του Σταυρού θα διοργανώσει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος "Εστία". Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 11.30πμ. Θα μοιραστεί φασολάδα. Θα διεξαχθεί διαγωνισμός χαρταετού.

13-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το νέο βιβλίο της Βεροιώτισσας Βάσως Ελευθεριάδου - Γαλάνη «Έρωτας ναυαγός» παρουσιάστηκε στην…

Παρουσιάστηκε στην Βέροια, στον πολυχώρο «Ελιά» στη Βέροια, το νέο βιβλίο της Βάσως Ελευθεριάδου - Γαλάνη «Έρωτας ναυαγός». Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας ΑλέκοςΧατζηκώστας, ο οποίος στο σύντομο σχόλιό του σημείωσε ότι το βιβλίο θίγει κοινωνικά ζητήματα.

13-03-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Αποκριά στη Νάουσα: Επισκέψιμα, μουσεία, χώροι πολιτισμού και οινοποιεία

Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Νάουσα-Αποκριά 2024" και ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, θα είναι επισκέψιμα τα μουσεία, οι χώροι πολιτισμού και οι αρχαιολογικοί χώροι στην περιοχή. Το ωράριο λειτουργίας τους έχει ως εξής:

13-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Αποκριά της Νάουσας βρίσκεται παντού

Η Αποκριά της Νάουσας και το μοναδικό μας δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες» βρίσκεται  σε όλη την Ελλάδα. Την Τρίτη 12/3/2024 στο απομακρυσμένο και δυσπρόσιτο Δημοτικό Σχολείο και στο  Νηπιαγωγείο του ΑσκύφουΣφακίων στην Κρήτη, η  Ναουσαία δασκάλα κα Εύη Πινακούδη, μίλησε με τους μαθητές για...

13-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Νάουσα: Μεγάλο Disco Party την Παρασκευή

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Νάουσα-Αποκριά 2024" διοργανώνει μεγάλο Disco Party την Παρασκευή 15 Μαρτίου και ώρα 20:00 στην πύλη του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

13-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πάρτι μασκέ στα καφέ & μπαρ της Βέροιας την Παρασκευή

Σε όλα τα καφέ και τα μπαρ της Βέροιας θα διοργανωθούν πάρτυ μασκέ με μουσικές και διαγωνισμό καλύτερου καρναβαλιού. Στην οδό Έλλης θα βραβευτεί το καλύτερο ατομικό και ομαδικό καρναβάλι.

13-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Συνάντηση Γεύσεων» στη Νάουσα

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, από τις 7:00 μ.μ. η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει την «Συνάντηση Γεύσεων», στην οδό Δημ. Βλάχου (Δημαρχίας). Μία πρωτοβουλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Αποκριάς, σε συνεργασία με το Δ.Ι.Ε.Κ. Βέροιας (Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης –...

12-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Κούλουμα στον Τρίλοφο

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου «Αριστοτέλης» σας προσκαλεί να γιορτάσετε τα Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα και ζωντανή μουσική.

12-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Σεμινάριο Βυζαντινής Μουσικής

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων των 10 χρόνων λειτουργίας του και των 30 χρόνων «ΠΑΥΛΕΙΩΝ» διοργανώνει Σεμινάριο Βυζαντινής Μουσικής την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού...

12-03-2024 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η ταινία «Αρμάνοι οι Βλάχοι» συμμετέχει στο 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στους Βλάχους και στη διαχρονική προσφορά τους στον Ελληνισμό συμμετέχει στο 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 17 Μαρτίου 2024. Έχει τον τίτλο «Αρμάνοι οι Βλάχοι» και θα προβληθεί για πρώτη φορά...

12-03-2024 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πάρτι με τον Πασχάλη και τις μεγάλες επιτυχίες του στην Βέροια

Μουσική βραδιά με τον Πασχάλη διοργανώνει η Ελιά με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας.

12-03-2024 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Φεστιβάλ χαρταετού στο Μακροχώρι την Καθαρά Δευτέρα

Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου διοργανώνει και φέτος τα καθιερωμένα Κούλουμα στο Πάρκο Αναψυχής Μακροχωρίου! Παράλληλα θα φιλοξενήσει το 2ο Φεστιβάλ Χαρταετού.

12-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αποκριάτικη γιορτή για παιδιά στη Νάουσα

Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Νάουσα-Αποκριά 2024" διοργανώνει την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 16:30 στο Πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου το μασκέ πάρτι "Το καρναβάλι των χρωμάτων" με ελεύθερη είσοδο σε όλα τα παιδιά.

12-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αερόστατα πάνω από τις Ανθισμένες Ροδακινιές στον φωτογραφικό διαγωνισμό του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας

Μετά από έξι επιτυχημένες χρονιές διοργάνωσης του Φωτογραφικού Διαγωνισμού με θέμα τις Ανθισμένες Ροδακινιές, οι οποίοι μας χάρισαν απίθανες λήψεις και έκαναν το γύρω του κόσμου, ήρθε η ώρα για τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας να χαρίσει σε όλους εσάς που...

12-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Την παράσταση ‘Ο Πόλεμος της Τροίας δεν θα γίνει’ παρουσίασε για δεύτερη φορά…

Το θεατρικό έργο του Ζαν Ζιρωντού “Ο Πόλεμος της Τροίας δεν θα γίνει” παρουσίασε για δεύτερη φορά η Θεατρική Ομάδα almaΤέχνης. Η σημερινή παράσταση, όπως και η προηγούμενη, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στη Φιλόπτωχο Κυριών Βεροίας για...

11-03-2024 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Εγκαινιάστηκε η εντυπωσιακή έκθεση ξυλογλυπτικής του Κωνσταντίνου Τυφλίδη

Την πρώτη του ατομική έκθεση ξυλογλυπτικής εγκαινίασε ο Κωνσταντίνος Τυφλίδης. Η έκθεση φιλοξενεί περίπου εκατό έργα του καλλιτέχνη, μαζί με κάποια έργα πυρογραφίας της αδελφής του Ανατολής Αγγελίδου.

11-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δάσκιο

Αποκριάτικες εκδηλώσεις θα διοργανώσει στο Δάσκιο ο πολιτιστικός σύλλογος "Το Παλαιόκαστρο". Την Κυριακή της Αποκριάς (17/3) στην αυλή του σχολείου θα γίνει το κάψιμο των κέδρων (8.30μμ.). Θα ακολουθήσει γλέντι γύρω από την φωτιά με αποκριάτικα τραγούδια.

11-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Με πολύ κέφι και χορό η ετήσια εκδήλωση των Γυναικών του Συλλόγου Βλάχων…

Με πολύ κόσμο, κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση των Γυναικών του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

11-03-2024 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Το "Άναμμα της Φωτιάς" την Κυριακή στα Καβάσιλα

Την Κυριακή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καβασίλων "Χαμαετός" θα πραγματοποιήσει το άναμμα της φωτιάς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5.30μμ, στο Δημοτικό Πάρκιγκ Καβασίλων. Θα συμμετάσχουν παιδικά χορευτικά τμήματα.

11-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Καθαρά Δευτέρα στην Φυτειά

Κούλουμα θα διοργανώσει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος στην Φυτειά την Καθαρά Δευτέρα. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 11πμ, στο παλιό γήπεδο της Φυτειάς (ε'ισοδος του χωριού).

11-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Διήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Ραχιά

Διήμερο αποκριάτικών εκδηλώσεων θα διοργανώσει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος την Κυριακή 17 και την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου. Την Κυριακή στις 7μμ θα γίνει το κάψιμο των Κέδρων και αμέσως μετά θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή μουσική. Την Καθαρά Δευτέρα...

11-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το βιβλίο του Σωτηράκ Καράντζα "Η βιβλιοθήκη" θα παρουσιαστεί στην Βέροια

Οι εκδόσεις Κουκκίδα, το βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο», σε συνεργασία με την Λέσχη Ανάγνωσης «Ακυβέρνητος ΒΙβλιόπλους» και την Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Σωτηράκ Καράντζα Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ή «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ» την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, ώρα...

11-03-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Η παράσταση "ΒΟΤΚΑ ΜΟΛΟΤΟΦ" έρχεται στην Βέροια

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου, βασισμένη στη διασκευή του Νηλ Σάιμον πάνω στα διηγήματα του Τσέχωφ, "ΒΟΤΚΑ ΜΟΛΟΤΟΦ" μετά την τεράστια επιτυχία του καλοκαιριού και τα συνεχή sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζεται την...

11-03-2024 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική παράσταση: «Χέρι με χέρι η παράδοση της Ελλάδoς»…

Το βράδυ Σαββάτου, 9ης Μαρτίου, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Ναούσης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο: «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδoς», την οποία διοργάνωσε και επιμελήθηκε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ναούσης – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο...

10-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Συναυλία αφιερωμένη στην γυναίκα παρουσίασε Κοινωνικό Παντοπωλείο και ΚΕΠΑ Βέροιας

Συναυλία με «Τραγούδια αφιερωμένα στη Γυναίκα» πραγματοποίησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας.

10-03-2024 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Με πολύ κόσμο το έθιμο "Γενίτσαροι και Μπούλες" στη Νάουσα

Ξεκίνησε την Κυριακή 10 Μαρτίου το μοναδικό δρώμενο της Νάουσας «Γενίτσαροι και Μπούλες» που λαμβάνει χώρα μόνο κατά τη διάρκεια της αποκριάς στη Νάουσα προβάλλοντας έτσι την παράδοση, τον πολιτισμό και την κουλτούρα των ανθρώπων που το υποστηρίζουν, το διαφυλάττουν...

10-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

"Κέρασαν Νάουσα" οι Φίλοι του Καρναβαλιού

Εκτός από το δρώμενο "Γενίτσαροι και Μπούλες", στην Οδό Zαφειράκη διεξήχθη το «Κερνάμε Νάουσα», ένα μεγάλο τραπέζι με τοπικά κεράσματα, κρασί και τσίπουρο Ναούσης από τον Σύλλογο «Φίλοι του Καρναβαλιού» με την συμμετοχή των Λαογραφικών Συλλόγων του Δήμου. Πολύς κόσμος...

10-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Την παράσταση ‘Ο Πόλεμος της Τροίας δεν θα γίνει’ παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα…

Το έργο “Ο Πόλεμος της Τροίας δεν θα γίνει” του Ζαν Ζιρωντού, σε σκηνοθεσία Ελευθέριου Κορυφίδη, παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα almaΤέχνης.

10-03-2024 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Νάουσα: Έκθεση έργων τέχνης και Art Bazaar

Ο Σύλλογος για την Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών Νάουσας, με την υποστήριξη του Δήμου Η.Π Νάουσας, πρόκειται να πραγματοποιήσει τη δράση “Έκθεση Έργων Τέχνης και Art Bazaar”. Η δράση έχει μη κερδοσκοπικό και μη εμπορικό χαρακτήρα. Στόχος είναι η ανάδειξη...

09-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας σε εκδήλωση - αφιέρωμα "35 + 1 χρόνια Μουσικά…

Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας συμμετέχει τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 στις 18:30 στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών (σκηνή Σωκράτης Καραντινός) στη μουσική εκδήλωση που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης τιμώντας τα 35+1 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία...

09-03-2024 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Νάουσα: Διαγωνισμός φωτογραφίας στο πλαίσιο της Αποκριάς

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, στο πλαίσιο της Αποκριάς 2024 και του Δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες» σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον Ανοικτό Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2024 με τίτλο: «Γενίτσαροι και Μπούλες – Μια πόλη, ένα δρώμενο –...

09-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Κούλουμα στην Αγία Μαρίνα

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας, ο Δήμος Βέροιας και η Κοινότητα Αγίας Μαρίνας σας προσκαλούν στα παραδοσιακά Κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024.

09-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Κούλουμα στο Κλειδί

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου Ημαθίας «Ο Φίλιππος» σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με χορευτικά συγκροτήματα και ζωντανή μουσική, την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024.

09-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Κούλουμα στον Άγιο Γεώργιο

Ο Ιερός Ναός της Θεοτόκου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τα Κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα, 18 Μάρτη, στο πνευματικό κέντρο Αγίου Γεωργίου.

09-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πρεμιέρα των δράσεων του ΤΟΒ «Ανθισμένες Ροδακινιές» στον πεζόδρομο της Βέροιας

Η πρεμιέρα για τις ετήσιες δράσεις «Ανθισμένες Ροδακινιές» του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μάρτη.

09-03-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Χορωδίες της Βέροιας τραγούδησαν για τη γυναίκα και το ποτάμι της

Χορωδιακή συνάντηση έξι χορωδιών του Δήμου Βέροιας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στον Χώρο Τεχνών. Στην εκδήλωση με θέμα «Πέρα από το θολό ποτάμι», που εμπνεύστηκε η μουσικός Ελένη Αναγνώστου, για τον Σύλλογο Φίλων του ποταμού Τριποτάμου...

09-03-2024 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.