Φωταγωγήθηκε συμβολικά το Δημαρχείο Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού

Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Νάουσας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού. Το Δημαρχείο φωταγωγήθηκε συμβολικά στα χρώματα της ημέρας «κόκκινο, μπλε, κίτρινο¨.

15-03-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Κατέθεσε υπόμνημα στο ΣτΕ η Κουρκουτά

Υπόμνημα στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της προσφυγής Γκυρίνη κατέθεσε η παράταξη της Δώρας Κουρκουτά. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει:

15-03-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Την Τρίτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων Βέροιας

Η 6η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων Βέροιας θα γίνει στις 19-3-2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

15-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παλουκίδης: Περί Αποκριάς ή «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»

Σχολιάζοντας το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Βέροια, ο επικεφαλής της παράταξης "Ισχυρός Δήμος" Κώστας Παλουκίδης ανακοίνωσε τα εξής: "Ακούσαμε τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ κ. Ρίζο να λέει στο δημοτικό συμβούλιο (6-3-2024), με αφορμή τον εορτασμό της αποκριάς, τα εξής:

14-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Το νέο Σημείο Ενδιαφέροντος στο πλακόστρωτο του δημοτικού πάρκου Νάουσας

Μπορείτε να το ονομάσετε «Point of Interest» ή «Σημείο Ενδιαφέροντος» στα ελληνικά ή ακόμη και «Photo Point». Το «I LOVE NAOUSSA» η μεγάλη αυτή επιγραφή στο πλακόστρωτο του δημοτικού πάρκου Νάουσας μας καλεί όλους ανεξαιρέτως να αγαπήσουμε τη Νάουσα, να φωτογραφηθούμε μαζί της και να την διαφημίσουμε παντού...

14-03-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Δήμος Αλεξάνδρειας: Συζητήθηκε στο ΣτΕ η προσφυγή του συνδυασμού "Ώρα Ευθύνης" κατά της…

Σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 συζητήθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπως ήταν προγραμματισμένο, η αίτηση αναίρεσης του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης», κατά της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας, για την επανάληψη των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας.

14-03-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δημοτική Κοινότητα Βέροιας: Συνεζονται οι ανοιχτές συνελεύσεις στα χωριά

Στην προχθεσινή (12/3/2024) συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, σε προ ημερησίας διάταξης θέμα, αποφασίστηκε η συνέχιση των Ανοιχτών Συνελεύσεων Κατοίκων στους οικισμούς της Βέροιας.

14-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Με τον Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων του ΥΠΑΑΤ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Δημήτριο Παπαγιαννίδη είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, παρόντος του Βουλευτή Ημαθίας, Απόστολου Βεσυρόπουλου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ,  Στέργιος Διαμάντης...

14-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μετατροπή των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)…

Υπογράφηκε με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Τουρισμού, Έλενας Ράπτη, η Υπουργική απόφαση για τη μετατροπή των Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Τουρισμού του ν. 4763/2020 αρμοδιότητας Υπουργείου Τουρισμού, σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Τουρισμού του ν. 5082/2024.

13-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Νάουσας: Καθαρισμός ιδιωτικών οικοπέδων έως 30 Απριλίου

Ο Δήμος Νάουσας ενημερώνει τους ιδιοκτήτες, επικαρπωτές, μισθωτές ή υπομισθωτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου ότι υποχρεούνται:

13-03-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Στη Βουλή η τροπολογία για προτεραιότητα σε αγρότες και βιομηχανία για διμερείς συμβάσεις…

Στη Βουλή κατατέθηκε τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία δίνεται απόλυτη προτεραιότητα σύνδεσης στο δίκτυο για τα έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) που προορίζονται για τις διμερείς συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στους αγρότες και τη βιομηχανία.

13-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

O Τάσος Μπαρτζώκας ως εισηγητής στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης: "Ολόκληρη η κοινωνία…

Ολοκληρώθηκε σήμερα η επεξεργασία στην αρμόδια Επιτροπή του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενίσχυση της δικηγορικής ύλης, με Εισηγητή από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, τον Τάσο Μπαρτζώκα.

12-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση του ΚΚΕ στο στρατόπεδο του Κέντρου Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού στο Παλαιοχώρι

Η ΚΟ Αλεξάνδρειας του ΚΚΕ πραγματοποίησε παρέμβαση, σήμερα Τρίτη, έξω από το στρατόπεδο της Αεροπορίας Στρατού, στο Παλαιοχώρι Αλεξάνδρειας, ενάντια στην μετατροπή του στρατοπέδου σε ΑμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση - ορμητήριο επεμβάσεων.

12-03-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024»

Ξεκινά την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 14:00 η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» το οποίο περιλαμβάνει για πρώτη φορά αυξημένο κουπόνι διακοπών (voucher) αξίας έως και 400 ευρώ. Δικαίωμα υποβολής έχουν μέχρι και τη Δευτέρα 1...

12-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη μαθητών του σχολείου Teofilo Patini L’ Aquila της Ιταλίας στο Δημαρχείο Νάουσας

Το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου επισκέφθηκαν το Δημαρχείο του Δήμου Ηρωικής Πόλεως  Νάουσας ομάδα 10 μαθητών του σχολείου Teofilo Patini της L’ Aquila της Ιταλίας, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης που συνομολογήθηκε μεταξύ των δύο σχολείων και υπογράφηκε τον προηγούμενο χρόνο.

12-03-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Στην Βέροια την Τετάρτη ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Τριήμερη επίσκεψη στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

11-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινά το πρόγραμμα του ΥΠΕΝ: «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα»

Από αύριο, Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, μπορούν να υποβάλλονται οι αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα», προϋπολογισμού 176,75 εκατ. ευρώ.

11-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρίδης: Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση προς τους Δήμους για την κοινωνική ένταξη των νόμιμων μεταναστών…

Τη στρατηγική του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στον τομέα της κοινωνικής ένταξης των νόμιμων μεταναστών και προσφύγων που ζουν στην Ελλάδα, παρουσίασαν, στη διάρκεια ενημερωτικής ημερίδας, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου  Δημήτρης Καιρίδης, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη...

11-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για Νομαρχιακή στον ΣΥΡΙΖΑ - Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκε η εσωκομματική εκλογική διαδικασία ανάδειξης της νέας Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, με ικανοποιητική προσέλευση των μελών του κόμματος, που άγγιξε τα 600 μέλη, σε όλο τον Νομό.

10-03-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ο Ναουσαίος Γεώργιος Ανθρακεύς υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νίκη

Τους πρώτους 17 υποψήφιους ευρωβουλευτές της ανακοίνωσε η Νίκη. Ανάμεσά τους και ένας με καταγωγή από την Ημαθία. Πρόκειται για τον Γεώργιο Ανθρακεύς, Δρ. Νομικής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου, Δικηγόρο Αθηνών και Μεταδιδακτορικό ερευνητή  του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

09-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η παράταξη «ΕΝΑ μαζί» για την αργία του Νίκου Κουτσογιάννη

Θέση για την τοποθέτηση του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη σε αργία πήρε ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης "ΈΝΑ Μαζί" Νικόλας Καρανικόλας. Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε αναφέρει:

09-03-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ο Θόδωρος Δολδούρης αναπληρωτής δημάρχου στον Δήμο Νάουσας

Ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Δολδούρης είναι ο νέος Αναπληρωτής Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλεως μετά την έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Δολδούρης ορίστηκε Αναπληρωτής Δήμαρχος, λόγω της επιβολής του διοικητικού μέτρου της...

09-03-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Συζήτηση για θέματα που αφορούν στην υγεία είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ο δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και υποψήφιο ευρωβουλευτή, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, παρόντος του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Πρόδρομου Ισαακίδη.

09-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μήνυμα Τσαβδαρίδη για την ημέρα της γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα: "Γιορτάζοντας κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τιμούμε και αναδεικνύουμε – όπως οφείλουμε να κάνουμε κάθε ημέρα – τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά και πολιτικά επιτεύγματα...

08-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Τάσος Μπαρτζώκας για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια

Από το βήμα της Ολομέλειας, από όπου τοποθετήθηκε χθες ο Τάσος Μπαρτζώκας στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, επεσήμανε, ότι υλοποιείται μία οραματική αλλαγή που ο φοιτητικός κόσμος επιθυμεί και συζητά για τουλάχιστον 30 έτη.

08-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Για την παρέμβαση Τσίπρα…

Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας Ξεσάλωσαν εντός και εκτός του ΣΥΡΙΖΑ για τις δύο παρεμβάσεις του πρώην πρωθυπουργού στο συνέδριο του κόμματος και στην ημερίδα που οργάνωσε η Καθημερινή για τα 50 χρόνια αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

08-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα Κουτσογιάννη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης δήλωσε τα εξής: «Χρόνια πολλά, στα πιο υπέροχα πολύπλοκα και σύνθετα πλάσματα. Στις γυναίκες αυτού του κόσμου. Στις μητέρες, συντρόφους, φίλες, κόρες, συνεργάτιδες.

08-03-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του δήμου Βέροιας θα γίνει την Τρίτη 12/03/2024 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

08-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Έκοψε την βασιλόπιτα η ΑΝΗΜΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Δευτέρα 26/02/2024 η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., παρουσία του προέδρου της, μελών του Διοικητικού και του Εποπτικού Συμβουλίου, καθώς και του συνόλου των στελεχών της.

08-03-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μήνυμα για την ημέρα της Γυναίκας από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα: "Κάθε χρόνο στις 8 Μάρτη τιμούμε τους αγώνες που έδωσαν οι εργάτριες στην υφαντουργία και τον ιματισμό στη Νέα Υόρκη με μεγάλες διαμαρτυρίες που διαλύθηκαν...

08-03-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Προκηρύχθηκαν οι επαναληπτικές εκλογές στην Αλεξάνδρεια - Το αν θα γίνουν θα κριθεί…

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας έχοντας υπόψιν την απόφαση του Α’ Τμήματος του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας με την οποία ακυρώνει τις εκλογές που διενεργήθηκαν την 8η Οκτωβρίου 2023 στο Δήμο Αλεξάνδρειας και διατάσσει την επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας και το έγγραφο...

08-03-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Κώστας Γιοβανόπουλος

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα Πατριώτες του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου θα είναι ο πρώην βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος. Την Πέμπτη το βράδυ στην Βέροια. στην Ελιά, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση φίλων του κόμματος στην οποία ο κ. Εμφιετζόγλου παρουσίασε τον κ. Γιοβανόπουλο ως υποψήφιο...

07-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα: "8 Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας. 

07-03-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Υπεγράφη η απόφαση δημοπράτησης της μελέτης του αρδευτικού έργου «Βεργίνα – Μελίκη –…

Σημαντική ημέρα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και Βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, τη σημερινή ημέρα κατά την οποία υπογράφηκε η απόφαση δημοπράτησης της μελέτης του αρδευτικού έργου «Βεργίνα – Μελίκη – Κυψέλη - Αιγίνιο» που είναι το...

07-03-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ορίζει αναπληρωτή δημάρχου το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 9η του μηνός Μαρτίου 2024, ημέρα Σάββατο και ώρα 13:00 για λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: «Ορισμός Αναπληρωτή Δημάρχου από Αντιδήμαρχο, λόγω...

07-03-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ο Τάσος Μπαρτζώκας Εισηγητής στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενίσχυση της…

Ξεκίνησε χθες στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η επεξεργασία του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενίσχυση της δικηγορικής ύλης, με Εισηγητή τον Τάσο Μπαρτζώκα.

07-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων της Γυναίκας, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα: "Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας συνιστά επί της ουσίας υπενθύμιση ότι ο αγώνας για την πραγματική ισότητα των φύλων πρέπει να είναι διαρκής. Είναι...

07-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε 15 νέα σημεία στον δήμο Βέροιας

Δεκαπέντε νέα σημεία δωρεάν ασύρματου ίντερνετ θα αποκτήσει ο δήμος Βέροιας. Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται σε 200 περίπου δήμους από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσα από το πρόγραμμα WiFi4GR.

07-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βεσυρόπουλος: «Η πλειοψηφία των πολιτών αντιμετωπίζει θετικά τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων»

«Αυτοί που αντιδρούν στη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων έχουν δύο βασικές δυσκολίες. Η πρώτη είναι να αρθρώσουν ένα ρεαλιστικό και κυρίως τεκμηριωμένο αντίλογο. Η δεύτερη και σοβαρότερη δυσκολία τους είναι να πείσουν τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι στηρίζουν τη νομοθετική...

07-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Την Κυριακή οι εκλογές για νέα Νομαρχιακή στον ΣΥΡΙΖΑ

Στις 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι και τις 3/2/2024.

06-03-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μικρά - μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Πολλά ζητήματα καθημερινότητας δέχθηκε ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι, στα προ ημερησίας θέματα, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Ας δούμε τα κυριότερα ζητήματα που τέθηκαν και τι απαντήθηκε:

06-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συναντήσεις Βοργιαζίδη στην Αθήνα για κολυμβητήριο, κλειστό γυμναστήριο και ανάπλαση Βεργίνας

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και πραγματοποίησε συναντήσεις για δυο μεγάλα αθλητικά έργα, το κολυμβητήριο και το κλειστό γήπεδο στην είσοδο της πόλης και την ανάπλαση της Βεργίνας.

06-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Κοινός Τόπος: Δήλωση συμπαράστασης στον δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη

Την συμπαράσταση και την στήριξη στον δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη εκφράζουν με κοινή τους ανακοίνωση τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης Κοινός Τόπος. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

06-03-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Κυκλοφόρησε ο νέος τουριστικός - ενημερωτικός χάρτης οινοποιητικής ζώνης Νάουσας

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στο πλαίσιο της ανάδειξης της οινοποιητικής ζώνης της Νάουσας, προχώρησε στην έκδοση ενημερωτικού-τουριστικού χάρτη, που θα διατίθεται δωρεάν στους επισκέπτες της Ημαθίας.

06-03-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Σε διοικητική αργία ο Δήμαρχος Νάουσας - Κουτσογιάννης: "Έωλη η απόφαση"

Σε διοικητική αργία έθεσε τον δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης. Σε δήλωσή του ο κ. Κουτσογιάννης αναφέρει:

06-03-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Περιοδεία Εμφιετζόγλου σε Κεντρική, Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία

Σε συνέχεια περιοδείας σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο Πρόεδρος των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα περιοδεύσει σε Κεντρική, Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία από την Τετάρτη 6 Μαρτίου εώς και την Κυριακή 10 Μαρτίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

05-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πρόταση για δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Πρόταση για τη δημιουργία cargo αεροδρομίου στο Πλατύ Ημαθίας, κατέθεσε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης, εκπρόσωπος στο Εθνικό Συμβούλιο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ).

05-03-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Υποστράτηγου Σαράντη Τυλιγαδά στον Δήμαρχο Βέροιας

Εθιμοτυπική επίσκεψη με αφορμή την αποχώρησή του από την 1η Μεραρχία Πεζικού Βέροιας πραγματοποίησε ο Διοικητής της μονάδας, υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς, στον δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου 2024.

05-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δεκτό από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά…

Δεκτό «κατά πλειοψηφία» έγινε, από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου -Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων».

04-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Με εκπροσώπους του ΓΟΕΒ Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας

Ο Τάσος Μπαρτζώκας συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους του ΓΟΕΒ Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα, με τον πρόεδρο, Δημήτρη Βαφειάδη, τον διευθυντή, Βασίλη Χατζηπαππά, και το μέλος του Δ.Σ. ΓΟΕΒ Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του ΤΟΕΒ Αγίου Γεωργίου, Πέτρο Βασιλείου.

04-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Προγραμματική σύμβαση για την τεχνητή χιόνωση στο Σέλι υπέγραψαν Βοργιαζίδης - Μιχαλιάς

Στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου εγκατάστασης του Συστήματος Τεχνητής Χιόνωσης στο Ε.Χ.Κ Σελίου, υπέγραψαν ο δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, με τον πρόεδρο του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου, Γιώργο Μιχαλιά.

04-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Κύκνειο Άσμα…..

Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας Στην πολιτική όπως και στη ζωή πολλές φορές μπαίνουν διλλήματα ,οδηγείσαι σε αδιέξοδα και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Και περισσότερο όταν ανήκεις στον χώρο της αριστεράς που τον υπηρέτησες από διάφορα μετερίζια. Σε δένει ένας συναισθηματισμός που...

02-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΔΕΥΑ Νάουσας για την θολότητα στο νερό της ύδρευσης

Από την ΔΕΥΑ Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με την θολότητα στο νερό ύδρευσης. "Μετά από έντονη βροχόπτωση και λιώσιμο χιονιών αυξήθηκε απότομα το νερό στις πηγές του Αγ. Νικολάου. Η ξαφνική αύξηση της παροχής των πηγών δημιούργησε το γνωστό φαινόμενο...

02-03-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

1η ΤΑΞΑΣ: Η μεταστάθμευση απαιτεί απόφαση Δένδια, η οποία ακόμα δεν έχει ληφθεί

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας αναφορικά με το θέμα της οριστικής μεταστάθμευσης της 1ης ΤΑΞΑΣ από το βυθσμένο Στεφανοβίκειο σε άλλα αεροδρόμια της χώρας.

01-03-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή στη διεθνή έκθεση…

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση “LONDON WINE FAIR 2024”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Μαΐου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο “Olympia London”, στο Λονδίνο.

01-03-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Στην Ημαθία περιόδευσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επισκέφθηκε συνοδευόμενος από την πρώην βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου τους παρακάτω φορείς:

01-03-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα γίνει στις 6-3-2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

01-03-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τροπολογία για την «Κατ' εξαίρεση χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας 2024 - 2025» και για…

Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή η Τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που περιλαμβάνει την «Κατ' εξαίρεση χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας 2024-2025» και το επίδομα μητρότητας.

29-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Έως τέλος Απριλίου οι προτάσεις για το νέο αθλητικό νόμο

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, παρατείνεται έως τις 30 Απριλίου 2024 η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων από τους αθλητικούς φορείς, στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου, αναφορικά με τη δημιουργία του νέου αθλητικού νόμου και τη...

29-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Έναρξη εφαρμογής τεσσάρων μέτρων κατά του πληθωρισμού – Οι μειώσεις των τιμών στα…

Ξεκινάει την Παρασκευή 1η Μαρτίου η εφαρμογή των τεσσάρων νέων κυβερνητικών μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την τόνωση του υγιούς ανταγωνισμού στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

29-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

e-EFKA: 18 οι διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους μισθωτούς

  • Γράφτηκε από τον/την Pliroforiodotis

Με λίγα κλίκς μέσω 18 ηλεκτρονικών υπηρεσιών μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται οι μισθωτοί ασφαλισμένοι χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο στις ατελείωτες ουρές μπροστά στα γκισέ και με τα αλλεπάλληλα πηγαινε-έλα για ένα έγγραφο, εικόνες που χαρακτήριζαν πριν από λίγα χρόνια τα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ.

Περισσότερα: e-EFKA: 18 οι διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους μισθωτούς