Θέλεις να αποκτήσεις άδεια Security;

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΑ, οργανώνει και υλοποιεί Εξ Αποστάσεως το νέο τμήμα εκπαίδευσης Security, με στόχο τις ερχόμενες εξετάσεις Πιστοποίησης.

18-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ξεχωριστό θέαμα τα αερόστατα επάνω από τις ανθισμένες ροδακινιές

Ένα ξεχωριστό θέαμα απόλαυσαν πολίτες το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, 18 Μάρτη. Βεροιώτες, αλλά κι επισκέπτες συμμετείχαν στην πρωινή δράση του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας, κι απόλαυσαν την ανατολή του ηλίου από το μπαλκόνι στης Ελιάς. 

18-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια νεκρή σε τροχαίο έξω από την Αγία Μαρίνα

Νεκρή ανασύρθηκε μια 25χρονη γυναίκα, επιβάτης ΙΧ, σε τροχαία δυστύχημα έξω από την Αγία Μαρίνα, στον δρόμο προς το Λαζοχώρι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής, δυο ΙΧ συγκρούστηκαν τα ξημερώματα στον συγκεκριμένο δρόμο και εκτός από τον θανάσιμο τραυματισμό...

18-03-2024 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Με τους Ορειβάτες Βέροιας στην κορυφή Φούρκα στο Βέρμιο

Γράφει ο Νίκος Τσιαμούρας Ένα ταξίδι,  μια διαδρομή, μια ορειβασία, μια απόδραση  τόσο  κοντά  από την πόλη της  Βέροιας  και  τόσο  μακριά ! Το βουνό  ασκεί  πάνω μας  μια  μυστική  έλξη, ψιθυριστά  μας  γνέφει να  διαβούμε τη ράχη του  και  να  ανεβούμε...

17-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικά: Απεβίωσε ο Αθανάσιος Ζγούρος

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο Αθανάσιος Ζγούρος. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 18 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (κοιμητήρια), στην Βέροια.

17-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολαυστική η ποδηλατάδα και ο περίπατος στις Ανθισμένες Ροδακινιές

Η πρωινή ψιχάλα δεν αποθάρρυνε τους πολίτες που ήθελαν να συμμετάσχουν στις δράσεις του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας, στις Ανθισμένες Ροδακινιές.

17-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικά: Πέθανε ο Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 3.30μμ, στο Πλατύ.

16-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 22…

Κατά την περίοδο 19 έως 22 Μαρτίου, θα καταβληθούν 90.223.745 ευρώ σε 96.786 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

16-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικά: Απεβίωσε ο Δημήτριος Τσιόπλης

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Δημήτριος Τσιόπλης. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 11πμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (κοιμητήρια), στην Αλεξάνδρεια.

16-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκριά Νάουσας: Που θα παρκάρετε την Κυριακή

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας ενημερώνει πως κατά την διάρκεια της κορύφωσης της Ναουσαίικης Αποκριάς την Κυριακή 17 Μαρτίου, μετά από ένα χρονικό σημείο, δεν θα υπάρχει χώρος στάθμευσης μέσα στην πόλη και γι αυτό το λόγο τα αυτοκίνητα και...

16-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανθισμένες Ροδακινιές: Στις Σαραντόβρυσες το σημείο εκκίνησης της ποδηλατάδας

Λόγω της αυξημένης κίνησης στην Βέροια εξαιτίας του 3ημέρου, για λόγους ασφάλειας και καλύτερης εξυπηρέτησης, ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας άλλαξε το σημείο συνάντησης για την ποδηλατάδα της Κυριακής και από το Πάρκο της Ελιάς το όρισε σε ένα σημείο όπου...

16-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση με θέμα το σχολικό εκφοβισμό διοργάνωσε το 1ο ΓΕΛ Νάουσας

Την Τετάρτη 13/3/2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Βέτλανς ομιλία με θέμα το σχολικό εκφοβισμό από την ψυχολόγο Τηλενίκη Κυριακή και την κοινωνική λειτουργό  Κοπάντση Χριστίνα και συντονίστρια την εκπαιδευτικό Σαββατοπούλου Άννα.

15-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Έκδοση μελισσοκομικής ταυτότητας

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας ενημερώνει τους ενεργούς μελισσοκόμους της, ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 37/48518/22-2-2022 (ΦΕΚ Β ́924) χορηγείται ατομική ψηφιακή μελισσοκομική ταυτότητα σε κάθε ενεργό μελισσοκόμο που...

15-03-2024 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο 1ο ΓΕΛ Βέροιας

Στο χώρο εκδηλώσεων του 1ου ΓΕΛ Βέροιας, στα πλαίσια του Επαγγελματικού προσανατολισμού με υπεύθυνη την καθηγήτρια Μαρία Μιχαηλίδου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα 14/3 η διαδικτυακή συνάντηση-ενημέρωση της Γ' Τάξης με καθηγητές από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, οι τελειόφοιτοι είχαν την...

15-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διακοπή νερού το Σάββατο στα Καβάσιλα

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι στις 16/03/2024 ημέρα Σάββατο και ώρα από 09:00 π.μ έως και 13:00 μ.μ η Δ.Κ Καβασίλων δεν θα έχει νερό λόγω αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης από τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης.

15-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση - αφιέρωμα στην 25η Μαρτίου από το 7ο Δημοτικό Αλεξάνδρειας

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, διοργανώνουν εκδήλωση –αφιέρωμα στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

15-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σύντομα νέο κατάστημα ηλεκτρικών οικιακών συσκευών στην Βέροια

Ένα νέο κατάστημα Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών έρχεται σε λίγες μέρες στην Βέροια. Η εταιρεία Bastounis Store  έρχεται στην πόλη μας και θα σας εντυπωσιάσει με τις απίστευτες τιμές της!

15-03-2024 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Naoussapp: Η νέα εφαρμογή της πόλης και των κοινοτήτων της Νάουσας

Το Naoussapp είναι η νέα εφαρμογή της πόλης και των κοινοτήτων της Νάουσας. Στόχος των δημιουργών η ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας και στήριξης των επιχειρήσεων του τόπου.

15-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίοδο χάριτος για την διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές ζητά η…

Επιστολή στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, για την διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές, έστειλε η η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας. Στην επιστολή αναφέρει:  "Με αφορμή το φλέγον ζήτημα της διαδικασίας του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, σας...

15-03-2024 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δράση μαθητών του Γυμνασίου Βεργίνας στο νέο Μουσείο

Την Παρασκευή 15/03/2024 οι μαθητές του Γυμνασίου Βεργίνας «Μανόλης Ανδρόνικος» επισκέφτηκαν το Νέο Μουσείο Αιγών για την υλοποίηση δράσης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης. Ομάδα μαθητών του σχολείου πραγματοποίησε έναν «Ποιητικό Περίπατο» στις αίθουσες του Μουσείου και παρουσίασε ποιήματα...

15-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αλεξάνδρεια: Πρόγραμμα Εορτασμού της Επετείου της 25ης Μαρτίου

Ανακοινώθηκε από τον δήμο Αλεξάνδρειας το πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Αναλυτικά: Γενικός σημαιοστολισμός όλων των Δημόσιων και Δημοτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών, με μέριμνα των αρμοδίων, καθώς και των οικιών της πόλης της Αλεξάνδρειας από την ανατολή του ηλίου της...

15-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικά: Απεβίωσε ο Δημήτριος Γαρέφης

Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών ο Δημήτριος Γαρέφης. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 4.30μμ, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Αλεξάνδρεια.

15-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργαστήρια δεξιοτήτων “Σταματώ τις διακρίσεις, αποδέχομαι τον Άλλον” στο 3ο Δημοτικό Βέροιας

Στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και του προγράμματος με τίτλο ” Σταματώ τις διακρίσεις αποδέχομαι τον Άλλον” οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Γ1-Γ2 τάξης Τερζάκη Σοφία ,Λούκα Πηνελόπη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας υποδέχτηκαν την υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης...

15-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πως αμείβεται η Καθαρά Δευτέρα

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο αμοιβής της Καθαράς Δευτέρας (φέτος 18 Μαρτίου 2024).

15-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων για εμπορία ανθρώπων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών (πατέρας και γιος), για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συναυτουργία.

15-03-2024 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Εξοπλισμός αγροτικής οικονομίας από το Wash & Tools ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

Η διατήρηση της καλής λειτουργίας του αγροτικού σας εξοπλισμού είναι εξαιρετικά σημαντική για την προστασία των επενδύσεών σας και διασφαλίζει την καλή λειτουργία του αγροκτήματός σας.

15-03-2024 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Ημαθίας – Δείτε που

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εργασιών στις παρακάτω περιοχές:

14-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αεροπορία Στρατού: Ετοιμάζονται μαζικές μεταθέσεις για Μέγαρα και Αλεξάνδρεια

Μαζικές μεταθέσεις για στελέχη της Αεροπορίας Στρατού, ετοιμάζονται από την Β2 του ΓΕΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, λόγω της κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη βάση του Στεφανοβικείου, στελέχη που βρίσκονται στη Λάρισα, θα πρέπει αναγκαστικά να μετακινηθούν στα αεροδρόμια των...

14-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια την Παρασκευή

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ» στην Αλεξάνδρεια, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε την τμηματική και...

14-03-2024 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Πετυχημένη η βιωματική εκπαιδευτική δράση για μαθητές Δημοτικών Σχολείων "Κατασκευάζοντας έναν πρόσωπο"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά η βιωματική εκπαιδευτική δράση για μαθητές Δημοτικών Σχολείων "Κατασκευάζοντας έναν πρόσωπο" που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Νάουσα-Αποκριά 2024". 

14-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μελίκη για το καρναβάλι

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, στα πλαίσια, πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Δημοτική Κοινότητα Μελίκης, κατά τη διάρκεια εορτασμού του καρναβαλιού «Μελικιώτικο Καρναβάλι 2024», η Αστυνομία αποφάσισε:

14-03-2024 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Εκδήλωση για τη γιορτή της γυναίκας διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του…

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η τιμητική εκδήλωση για τον εορτασμό της Γιορτής της Γυναίκας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας.

14-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Έκτακτη διακοπή νερού στο Κεφαλοχώρι

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι σήμερα στις 14/03/2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα από 09:00 π.μ έως και 13:00 μ.μ η Δ.Κ Κεφαλοχωρίου δεν θα έχει νερό λόγω έκτακτης αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης από τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης.

14-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας στην Βέροια

Η Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και ο Δήμος Βέροιας θα συνδιοργανώσουν «Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας», στις 29 και 30Μαρτίου 2024 στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον στην Βέροια.

13-03-2024 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Κοινωνικά: Μνημόσυνα του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω μνημόσυνα:

13-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκριάτικο πάρτι για μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού διοργανώθηκε στην Κουλούρα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου, το Αποκριάτικο Πάρτυ, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κουλούρας, στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουλούρας.

13-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Χειροκροτήθηκε θερμά το Μουσικό Σχολείο Βέροιας στην συναυλία «35+1 Χρόνια Μουσικά Σχολεία»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εμφάνιση του Μουσικού Σχολείου Βέροιας  στην συναυλία «35+1 Χρόνια Μουσικά Σχολεία» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 11 Μαρτίου στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών .

13-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές»

Παρατείνονται για μία εβδομάδα οι υποβολές αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές», ήτοι έως την 19η Μαρτίου 2024. Κάθε επιχείρηση, εφόσον πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας, μπορεί να λάβει επιχορήγηση για πάνω από μία κατηγορίες ενέργειας.

13-03-2024 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κλειστή η αγορά της Βέροιας την Καθαρά Δευτέρα

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ανακοίνωσε ότι η αγορά θα είναι κλειστή την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου. Σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΕΣΕΕ η Καθαρά Δευτέρα από πέρσι (2023), ορίστηκε ως επίσημη αργία για τα εμπορικά καταστήματα, ενώ επιτρέπεται να...

13-03-2024 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα στα πλαίσια εκδηλώσεων «Αποκριά 2024»

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων αποκριάς «Νάουσα-Αποκριά 2024» στην πόλη της Νάουσας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

13-03-2024 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Αντικατάσταση εξοπλισμού στο αντλιοστάσιο Τριλόφου

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γίνεται γνωστό ότι, την Πέμπτη 14 Μαρτίου από την ώρα 11:00 έως 18:00 θα γίνουν εργασίες ανανέωσης εξοπλισμού στο αντλιοστάσιο της Κοινότητας Τριλόφου του Δήμου Βέροιας και πιθανή διαταραχή στην ομαλή υδροδότηση...

13-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριγκίπισσες, υπερήρωες και κλόουν ξεφάντωσαν στο αποκριάτικο πάρτυ των 'Λέξις'

"Το Σάββατο 9 Μαρτίου είχαμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε σε ένα αποκριάτικο πάρτυ που τα είχε όλα! Διάθεση, μουσική, χορό τραγούδι και πολλή μαγεία!!!

13-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εξαπάτησαν 83χρονη με δήθεν τροχαίο της κόρη της και της απέσπασαν 5.000€

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνέλαβαν την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, δύο 35χρονους, για εξαπάτηση 83χρονης, που έγινε την προηγούμενη μέρα σε χωριό του δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

13-03-2024 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας: "Να απομακρυνθεί η ασχήμια από την παλαιά Μητρόπολη"

Την άμεση απομάκρυνση των προκτισμάτων που βρίσκονται στο πλάι της παλαιάς Μητρόπολης διατράνωσε στην κινητοποίηση που πραγματοποίησε την Τετάρτη η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από την παλαιά Μητρόπολη και την κεντρική εισήγηση έκανε ο γιατρός Τάσος...

13-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού ανέλαβε ο Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Ι Μεραρχίας Πεζικού, παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, Αντιστράτηγου Προκόπιου Μαυραγάνη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου, στο στρατόπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΜΥΝΤΑ», στην Βέροια. 

13-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο πρόγραμμα voucher τουρισμού με επιδότηση 1250€

Νέο Πρόγραμμα επιδοτούμενης θεωρητικής κατάρτισης(voucher) και πιστοποίησης στον τομέα του τουρισμού αναμένεται να ανακοινωθεί από το Υπουργείο Τουρισμού. Στο πλαίσιο της Δράσης 16921 προβλέπεται να καταρτιστούν τουλάχιστον 20.000 ωφελούμενοι ηλικίας άνω των 18 ετών.

13-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη. Σύμφωνα με αυτό, ο Μητροπολίτης:

13-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Τρίο" διαρρηκτών στην τσιμπίδα της αστυνομίας

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2024, διέπραξαν δύο κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βέροιας και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό...

13-03-2024 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Κοινωνικά: Τα μνημόσυνα του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω μνημόσυνα:

13-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελέστηκαν τα εγκαίνια του πρώτου Ιερού Παρεκκλησίου προς τιμήν του Οσίου Γερασίμου του…

Το πρωί της Τρίτης, 12ης Μαρτίου 2024, τελέστηκαν τα εγκαίνια του πρώτου Ιερού Παρεκκλησίου προς τιμήν του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου που βρίσκεται στο άβατο της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στην αρχή τελέστηκε ο Όρθρος στο καθολικό της Ιεράς Μονής...

12-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας στους «Φανούς Κοζάνης»

Την Κυριακή 10 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία δραστηριότητα της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας στην πόλη της Κοζάνης όπου οι εκδρομείς συμμετείχαν στο μοναδικά ξεχωριστό αποκριάτικο έθιμο των «Φανών».

12-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταχύρρυθμα μαθήματα Αγγλικών στην Easy Education με μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό!

Αναζητάς έναν τρόπο για να βελτιώσεις τα Αγγλικά σου; Μην χάνεις άλλο χρόνο! Εγγράψου στα μαθήματα ή στη δωρεάν προετοιμασία και εξασφάλισε ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις μεγαλύτερο του 96%!

12-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρόβλημα διαρροής λυμάτων - Τι κίνδυνο διατρέχει η υγεία σας

Καλύμματα του νεροχύτη δεν κατεβαίνουν και το νερό επιστρέφει πίσω; Υπάρχει έντονη δυσοσμία στο σιφόνι του μπάνιου; Αν αυτά τα συμπτώματα τα έχετε συναντήσει, τότε κάποιο θέμα υπάρχει με την αποχέτευσή σας. Αυτό συμβαίνει γιατί το νερό δεν στραγγίζει σωστά...

12-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 1ο ΓΕΛ Νάουσας θα διοργανώσει ενημερωτική ομιλία με τίτλο «Σχολικός Εκφοβισμός, μύθοι…

Το 1ο ΓΕΛ Νάουσας θα διοργανώσει ενημερωτική ομιλία με τίτλο «Σχολικός Εκφοβισμός. Μύθοι, αλήθειες και διέξοδοι», την Τετάρτη 13/3/2024 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Διαλέξεων ΕΡΙΑ.

12-03-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αλεξάνδρεια: Αποκατάσταση οδοστρώματος στη συμβολή των οδών Εθν. Αντίστασης – Νικ. Πλαστήρα (ΚΤΕΛ)

Την Παρασκευή 15/3 /024 και κατά τις ώρες 0800 π.μ. μέχρι 1400 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στη συμβολή των οδών Εθν. Αντίστασης – Νικ. Πλαστήρα (ΚΤΕΛ), στην Αλεξάνδρεια, γι’ αυτό δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων στο...

12-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Μαζικά e-mail σε επιχειρήσεις που δεν έχουν διασυνδεθεί

Ενημερωτικά e-mail σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση του POS με την ταμειακή τους μηχανή, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με βάση τα στοιχεία που αντλεί μέσω των Μητρώων «Μέσων Πληρωμών» και «ΦΗΜ».

12-03-2024 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κούλουμα στην Ειρηνούπολη

Ο Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με τις κοινότητες της Ενότητας Ειρηνούπολης την Καθαρά Δευτέρα 18/3/24 στην ρόδινα Αγγελοχωρίου θα διοργάνωσει εκδηλώσεις για τα παραδοσιακά κούλουμα. Θα υπάρχει μουσική, φασολάδα, και εκλεκτοί μεζέδες που αρμόζουν στην συγκεκριμένη μέρα.

12-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέροια: Ομιλία με θέμα "Φροντιστές και Ψυχική Επιβάρυνση στην Τρίτη Ηλικία"

Στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος "ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ", θα πραγματοποιηθεί, από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ημαθίας, ομιλία στο ΚΗΦΗ Δήμου Βέροιας (Εμμανουήλ Παππά 14), ομιλία με θέμα: "Φροντιστές και Ψυχική Επιβάρυνση στην Τρίτη Ηλικία". Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί...

12-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η υποβολή της δήλωσης απόδοσης του τέλους ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Μια νέα ψηφιακή εφαρμογή για την υποβολή δήλωσης απόδοσης του τέλους ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση είναι στη διάθεση πολιτών και επιχειρήσεων από 12.3.2024, με στόχο τη διευκόλυνση των συναλλαγών τους και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή τους.

12-03-2024 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

Εν όψει της ανοικτής διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας, για τις συνεχιζόμενες κατασκευές που προσβάλλουν βάναυσα το ίδιο το Μνημείο, την πόλη της Βέροιας, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της...

12-03-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.