Προειδοποίηση
  • JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: https://api.flickr.com/services/rest/?method=flickr.photosets.getPhotos&photoset_id=72177720310022938&format=json&media=photos&per_page=900&api_key=34687e927f9fe863ff659978a5128bfa&nojsoncallback=1&extras=date_taken,date_upload,geo,icon_server,last_update,license,machine_tags,media,o_dims,original_format,owner_name,path_alias,tags,url_m,url_o,url_s,url_sq,url_t,views
tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Ενημερωτική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας διοργάνωσε η 8η ΤΟΜΥ Βέροιας

Με μεγάλη προσέλευση και μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η ενημέρωση της 8ης ΤΟΜΥ για την Παγκόσμια ημέρα κατά της Ηπατίτιδας, στην πλατεία δημαρχείου Βέροιας.

Η ομάδα της Καλλιθέας πρωτοτύπησε κάνοντας δωρεάν διαγνωστικά τεστ αντισωμάτων Ηπατίτιδας C στους πολίτες της Βέροιας με στόχο την προαγωγή υγείας του πληθυσμού.

Το κοινό ενημερώθηκε πως η ηπατίτιδα χαρακτηρίζεται σιωπηλή νόσος γιατί τα συμπτώματα εμφανίζονται αρκετά χρόνια αργότερα από τη στιγμή της νόσησης. Για το λόγο αυτό κρίνεται αναγκαία η εγρήγορση όλων των επαγγελματιών υγείας και η επαγρύπνηση του πληθυσμού με στόχο την πρόληψη και την έγκυρη διάγνωση.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω η 8η ΤΟΜΥ υλοποίησε ακόμη μία ενημερωτική δράση.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Βοργιαζιδης Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών δόμησης περιουσίας κτηματολογίου κ. Τσαχουριδης Αλέξανδρος και η κα. Ανδρεάδου Μαρία εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνου.

Η ομάδα των επαγγελματιών υγείας απαρτιζόταν από τον Ιατρό κ. Τζαφέρη Ηλία-Συντονιστή της 8ης ΤΟΜΥ, τον Επισκέπτη Υγείας κ. Θεοδωρίδη Κωνσταντίνο και τις Νοσηλεύτριες κα. Μεταλλίδου Χρυσάνθη και κα. Τζιάτζιου Άννα.

{gallery}https://www.flickr.com/photos/132226078@N08/albums/72177720310022938{/gallery}

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

EBORIDIS

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69