tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κουτσογιάννης: Η λειτουργία του Νοσοκομείου μας είναι αδιαπραγμάτευτη

Ο επικεφαλής του Κοινού Τόπου και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης ανακοίνωσε τα εξής:

"Η κατά πλειοψηφία απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Ημαθίας για την μετακίνηση τον μήνα Αύγουστο, αναισθησιολόγου υπηρετούντος στη μονάδα της Νάουσας, σε αυτή της Βέροιας για να καλυφθεί το κενό που άφησε η παραίτηση αναισθησιολόγου από τη μονάδα της Βέροιας είναι ανεπίτρεπτη και στερείται λογικής. 
 
Τι σημαίνει αυτή η απόφαση;
 
• Ότι για να καλυφθεί ένα κενό πέντε ημερών στη λειτουργία της μονάδας της Βέροιας, δημιουργείται ένα τεράστιο κενό δώδεκα (!) ημερών στη μονάδα της Νάουσας. 
 
• Η μονάδα της Νάουσας δεν θα μπορεί να καλύψει περιστατικά – έκτακτα ή τακτικά - που χρήζουν παρουσίας αναισθησιολόγου και αυτά θα πρέπει να μεταφέρονται στη Βέροια, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κρίσιμη για τον ασθενή καθυστέρηση, ως συνέπεια και της προβληματικής λειτουργίας του ΕΚΑΒ. 
 
• Δεν θα είναι εφικτή η πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων με αποτέλεσμα την περαιτέρω ταλαιπωρία των ασθενών, αλλά και την αποδυνάμωση της μονάδας της Νάουσας σε επίπεδο επίτευξης στόχων που καθορίζουν τη χρηματοδότηση των νοσοκομείων.  
 
• Η απόφαση αυτή κάνει ακόμη πιο επίκαιρο το αίτημα μας να επιτευχθεί η αποσύνδεση του Νοσοκομείου Νάουσας από το Νοσοκομείο Βέροιας.
 
Καλούμε άμεσα τη διοίκηση του Νοσοκομείου Ημαθίας 
 
- να ανακαλέσει την ανωτέρω απόφαση και σε συνεργασία με την 3η ΥΠΕ 
 
- να βρεθεί λύση που να διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία και των δυο νοσοκομείων. 
 
Η παράταξη μας έχει αποδείξει ότι διεκδικεί και δεν χαρίζεται. Γι αυτό και δεν αποτελέσαμε ποτέ αγαπημένα παιδιά της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Άλλωστε εμείς στον Κοινό Τόπο έχουμε ως προτεραιότητα τον τόπο μας κι όχι την προσωπική πολιτική μας ανέλιξη και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε με σθένος να διεκδικούμε το καλύτερο για τους δημότες μας. 
 
Το ίδιο θα κάνουμε εκ νέου.
 
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι τα δύο νοσοκομεία οφείλουν να αποσυνδεθούν".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69